Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc..........................

niestety ciaza......

Polecane posty

Gość gosc..........................

ciaza po raz 2 chyba usune niedam rady meza własnie zwolnili z pracy mam syna 15 miesiecznego,chyba niemam wyjscia:(

Gość labambababa
jak chcesz to usówaj twoja ciaza twoja sprawa

ja własnie tez jestem w ciazy.. mam na tyle gorzej ze jeszcze sie ucze i mój mąz także... na jego rodzine za bardzo nie ma co liczyc bo dla nich to porażka.. moi też się zawiedli..kazdy jednak stara sie patrzec na to optymistycznie.. choc wiem ze wpadlismy, jestesmy w bardzo złej sytuacji, ale obydwoje robimy co mozemy i poniesiemy odpowiedzialnosc swojego czynu. masz 9 miesiecy na poprawienie sytuacji a mąz na znalezienie pracy. najgorsza rzecza jest usuniecie pomysl o tym malym człowieczku pomyl ze on jest w tobie rozwija sie bije mu malenkie serduszko, pomys jak twoje narodzone dziecko bedzie cie nienawidzic ze nie ma rodzenstwa bo mama uwazała ze nie da sobie rady z jeszcze jednym dzieckiem... zastanów sie nad tym..

Gość a to tylko jaa
znam wiele takich przypadków, wydawało się, że sobie nie poradzą, ale w końcu wszystko się układało, może u Was też tak będzie. Później mogłabyś żałowac całe życie, że usunęłaś, nie wszyscy są na tyle silni, żeby sobie z tym poradzić.

Gość waniliaPyszna
ten dzidzius ma tylko Ciebie, czuje sie tak bezpiecznie przy Tobie juz ci kocha wiec jak moglabys zmiazdzyc mu glowke i wyrwac raczki i nozki?

Gość saleminka8
gosc.......................... zastanów się 10 razy zanim podejmiesz decyzje. dacie radę,musicie ! nie ma sytuacji bez wyjścia..pamiętaj nie każda kobieta ma szansę by zostać matką...

Gość rysynywy nie
na usunięcie jakoś kasę ma :o A zamiast usuwania miałaby calą wyprawkę :o Troszkę rozsądku i byzkania z gumką a nie, jak w kalendarzyku wychodzi :o

Gość zanka92a9
Nie usuwaj! Wszystko się jakoś ułoży :)) Trzymam kciuki!

Gość gosc..................
i co z tego ze za usuniecie bym miala wyprawke a co dalej za 1200zł nieutrzymam dziecka wiecznie,i sie niemodruj bo niewiesz w jakich okolicznosciach zaszlam wciaze ,myslisz ze to planowalam majac taka sytuacje,a jak nasza sytuacja jeszcze bardzej sie pogorszy dopiero mnie dziecko znienawidzi ze mam na nic dla niego niema

Gość juka666
gosc.......................... "niemam" pisze się oddzielnie- nie mam.. kolejna nastoletnia prowokatorko

Gość Dorota1987
a ja na waszym miejscu zakupilabym słownik ortograficzny.Mamy kryzys i wątpie zeby od razu mężowi zaplacili tyle,ile to sie wydaje na czteroosobową rodzine.Ponad to ciężarna tez kosztuje...badania za darmo nie są,a wy na pewno ich nie sfinansujecie :O

No patrz, a ja badania za darmo robię, wszystkie oprócz toxo i cmv. I nie wiem, jak matka, która ma już dziecko, może myśleć o usunięciu kolejnej ciąży. To, co w sobie nosisz, to też dziecko... Twoje dziecko.

Gość Dorota1987
jezeli jestes w początkowych tygodniach ciazy to usuń...male dzieko bardzo duzo kosztuje...a jak nie zaszczepisz go bo kasy nie bedziesz miala to dopiero się pogrążysz w wyrzuutach sumienia,że Twoje dziecko nie ma tego czy tamtego :O. Tutaj same matki polki wiec odpowiedź będzie tylko jedna - nie usówaj (oczywiscie z bledem ortograficznym,bo największą satysfakcją dla nich jest sn)

Gość Dorota1987
agatka - a dasz na jego utrzymanie jak autorce sytuacja się pogrszy i dziecko będzie zyło na skraju nędzy??,....Czasy mamy bardzo ciężkie,wszystko drozeje tylko pensje maleją,a nowemu pracownikowi nie dadzą na reke od razu ponad 2000 chociaż....;/

dzieki dorota mam małe dziecko i wiem ze wyprawka to niewszystko ,potrzebuje o wiele ,wiele wiecej,tak bedzie nejlepiej,i uciekam juz bo tu same głupie komentarze

rozmawiałm z lekarzem ,wcale niejest tak trudno usunac jak wam sie wydaję ,co 3 lekarz to robi 1200zł

Gość Dorota1987
pory roku się zmieniają i co z tego że na początek kupisz mu wiele par roznych ubranek kiey za miesiac mogą okazac się za male.Ja Cie swietnie rozumie,bo samej mi jest przykro jak pomysle,że mojemu dziecku zabraknie na szczepinka albo prywatną wizyte lekarską.O prace jest coraz ciężej i na pewno lepiej nie będzie,a szczegolnie za rządów PO wiec jezeli jestesa pewna to nie zmieniaj decyzji,bo kafeteriuszki tylko ladnie piszą,ale nie pomogą Ci w utrzymaniu dziecka.Co najwyżej powiedzą - Jak się ma takie warunki nog sie nie rozkłada :O

Gość gdybym ja teraz zaszła w
ciążę to bym usunęła i nie chodzi tu o pieniądze bo mam świetne warunki na drugie dziecko a nawet trzecie i czwarte ale nie chcę. Nie martw się autorko jeśli jesteś zdecydowana to dasz radę

Gość do dorota87
Osobo pod tym nikiem, jakie ty MASAKRYCZNE bledy robisz... strach czytac, wez sie poducz a potem wymadrzaj!

Gość zosiozol
3 dzien spuznia mi sie okres sikam co chwile bola mnie piersi czy to moze byc ciaza boje sie zrobic test ??? boje sie ze bedzie negatywny pomocyyy

Gość awertcg
ehhh szlag mnie trafia jak czytam takie rzeczy!!! jak to mozliwe, ze takic cud jak ciaza przytrafia sie komus kto nie potrafi tego docenic... a ktos kto z calych sil tego pragnie nie moze sie doczekac...to wszystko jest takie niesprawiedliwe...dziewczyny jak nie chcecie dzieci to badzcie odpowiedzialne!!!

Gość papierosniczka
jak nie chcesz czytac to nie musisz nikt ci nie nakazuje he he

Gość ja bym wolała miec
jak to sie mówi ten "cięzar" na ramieniu niz na sumieniu. kiedys obudzi sie w tobie instynkt macierzyński, bedziesz miała dzidziusia - o ile jakis rzeźnik tak cie nie wyskrobie ze bedziesz pozbawiona mozliwosci zajscia w ciążę- wtedy zrozumiesz jaki błąd popełniłas i bedziesz bardzo nieszczesliwą kobietą, całe zycie zastanawiającą sie jak by wyglądalo jej usuniete dziecko, jakie by bylo... w rozmowach w toku byly kobiety ktore dokonały aborcji-kazda wyła i zalowała, bo jaką trzeba miec wypaczoną osobowosc zeby zabic swoje dziecko i nie miec wyrzutow sumienia? ja mam 2 dzieci, rok po roku.cieżko jest ale daje rade, a tak je kocham że oddalabym za nie zycie! a tez plakalam jak sie dowiedzialam ze jestem w ciąży, dbaj o siebie, aby bylo zdrowe to dasz rade, a zobaczysz ile to szczescia

waniliaPyszna ten dzidzius ma tylko Ciebie, czuje sie tak bezpiecznie przy Tobie juz ci kocha wiec jak moglabys zmiazdzyc mu glowke i wyrwac raczki i nozki? popieram z ust mi wyjelas....

Gość a ty dorota1987
usunelas juz i nie chcesz byc jedyną z takim piętnem i dlatego namawiasz i kogos? zresztą co taka siksa 22letnia moze wiedziec o zyciu ze tu doradza? posłuchaj troche starszych kolezanek, ktore wiece przezyły i dobrze ci radzą - nie usuwaj, bo zniszczysz sobie tym zycie

zabraknie ci na szczepienia? to lepiej Dorotko zabic heh dziwna teoria....

Gość a czy wiesz jak
wygląda skrobanka? poszuka w necie, moze zmienisz zdanie