Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mądrzejsza od was wszystkich

Mam pytanie do wszystkich mam i ciężarnych

Polecane posty

Zazwyczaj, gdy się was pyta, dlaczego rodzicie ciążę, to wy nie chcąć się przyznawać do tego, że kieruje wami TYLKO biologia, wymieniacie następujące powody: - nigdy za dużo ludzi do kochania - nie chcę być sama na starość Dlaczego wobec tego nie zaadoptujecie dzieci, zamiast się mnożyć i dawać światu dodatkowych ludzi. Przecież adoptowane dziecko też można kochać i na starość dotrzyma towarzystwa. Odpowiedź jest prosta: rodzicie, by powielić swoje geny. Kieruje wami egoizm. I po co te gadki o miłości. Hipokrytki.

Gość a to tylko jaa
Każdy ma prawo do własnej decyzji :P Rozumiem, ze ty jesteś adopcyjną mamą, skoro masz takie poglądy, a może sama nie wiesz o czym piszesz? :P

Gość a co co co...
a co znaczy idiotko pojęcie "rodzicie ciąze"...wytłumacz nam tłuku...

no jasne, nie ma to jak przyczepić się do formy : zapomniałam o wyrazie "zachodzicie" i przecinku po słowie "rodzicie" - inteligenty łatwo to wydedukuje, ale głupiemu 30 słów za mało :D

Gość a co co co...
no to zamykamy.... W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! ! W Y P I E R D A L A J ! ! !

Gość saleminka8
fajny nick hehe szkoda że nie ma w nim chyba prawdy :P "Zazwyczaj, gdy się was pyta, dlaczego rodzicie ciążę, to wy nie chcąć się przyznawać do tego, że kieruje wami TYLKO biologia, wymieniacie następujące powody: - nigdy za dużo ludzi do kochania - nie chcę być sama na starość" ja bym takiego powodu nie wymieniła ! :/ i nie narzucała komuś swojego zdania twierdząc: "to wy nie chcąć się przyznawać do tego, że kieruje wami TYLKO biologia" Ja zaszłam w ciąże,bo kocham swojego faceta i do pełni szczęścia brakuje nam maleństwa i tyle! Człowieku weź się rozbiegnij i walnij głową w mur !

Gość saleminka8
krytykantka i dobrze powiedziane :) "Odpowiedź jest prosta: rodzicie, by powielić swoje geny. Kieruje wami egoizm. I po co te gadki o miłości. Hipokrytki." straszne egoistki z nas ,ze pragniemy dziecka to faktycznie ogromny egoizm w tym widze autorko sprawdź co to słowo znaczy a potem używaj !

oczywiście, że egoizm :)

Gość Dorota1987
jak widac po waszych odpowiedziach prawda mocno zabolała...:O:D:D:D:D:D:D

Gość Dorota1987
a co co co...bardzo prosta baba z Ciebie,zero kultury,jak nie umiesz uszanować czyjegoś zdania to nie rzucaj epitetami tylko napisz cos sensownego...żenada :O

Gość to ja ci powiem
ze zęby adoptować dziecko trzeba spełnić zajebiście wygórowane warunki. Pokój - nie średni a wielki, zarobki nie wystarczające a ogromne, itp.... poza tym moze i egoizmu w tym troche jest bo to cudowne uczucie jest czuc kopniaki swojego dziecka. ja osobiscie zawsze chciaalm i urodzic i adoptowac. bardziej nie rozumiem osob ktore za wszelka cene chca miec "swoje" dziecko i wynajmuja do tego celu cudze brzuchy ale to juz inna sprawa

Gość to ja ci powiem
żeby mialo byc rzecz jasna

\\\"rodzicie, by powielić swoje geny. Kieruje wami egoizm\\\" Tak, urodziłam, żeby cząstka mnie przetrwała w następnych pokoleniach, to pewien rodzaj egoizmu, zgadzam się z Tobą. tak zaprojektowała nas natura, człowiek to jednak zwierzę Ale jak nie urodzisz dziecka to wcale nie będziesz stała wyżej na drabinie ewolucji. Zwyczajnie przestaniesz istnieć, tak jak Twoje geny. Kocham swoje dziecko i zapewniam Cię że to szczere uczucie, bo miłość do dziecka natura też przewidziała i nie tylko u ludzi, zwierzęta też kochają swoje potomstwo.

\"rodzicie, by powielić swoje geny. Kieruje wami egoizm\" Tak, urodziłam, żeby cząstka mnie przetrwała w następnych pokoleniach, to pewien rodzaj egoizmu, zgadzam się z Tobą. tak zaprojektowała nas natura, człowiek to jednak zwierzę Ale jak nie urodzisz dziecka to wcale nie będziesz stała wyżej na drabinie ewolucji. Zwyczajnie przestaniesz istnieć, tak jak Twoje geny. Kocham swoje dziecko i zapewniam Cię że to szczere uczucie, bo miłość do dziecka natura też przewidziała i nie tylko u ludzi, zwierzęta też kochają swoje potomstwo.

Gość Kasia2327
Ty nas pytasz? To czemu sama odpowiadasz? I do tego durna ta twoja wypowiedź, chore masz poglądy !!!

Gość jako matka ci odpowiem
tak, to egoizm, wszak to tylko instynkt. Mają go zwierzęta więc kobiety zaspakajają swoje zwierzęce pragnienia zaslaniając się miłością ale nawet zwierzęta kochają swoje potomstwo. Jesteśmy tylko zwierzętami z rozumem i inteligencją (chociaż i to nie zawsze). Każda kobieta mówiąc ci że urodziła by kochać dziecko tak naprawdę zaspokoiła tylko swój instynkt macierzyński jak zwierze na ktory składa się milość do potomstwa. Ja mam dziecko bo mąż bardzo pragnął ten instynkt zaspokoić, bo potrzebowałam czegoś nowego w swoim życiu, bo oboje chcieliśmy dziecka. W końcu to normalne u zwierząt, prawda?

no, w końcu się przyznałyście :)

przepraszam was wszystkie za to że tak na Was najeżdzałam, mój błąd wielkie sorry

Tak naprawdę to macie racje dziewczyny, jestem maksymalnie durna. Jestem najgłupsza na świecie !!!