Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy to prawda ze małe dziewczyny są lepsze w łóżku

Polecane posty

Gość psssseugonim
na 65D to mi to nie wygląda ;)

Gość pozdro6OO
moze C, w kazdym razie stanik jest kuoic ciezko bo rozmiar pod cycami maly a cycka duza i baby w sklepach mowia ze ciekzo dobrac.

Gość leeeeeeeeeeeeenka
ej sory chłopaki ale ta dziewczyna co załozyła ten temat nie pyta sie z kim i jak sie jeb***e tylko czy rzeczywiscie małe są lepsze w łóżku

Gość zodiakalna waga
o chryste dziewczyny darujciesobie male sa lepsze w lozku male do zwiazkow male to male tamto cholera kto to wymysla? chyba amle zakompleksione laski:O

Gość ARR
autorka tematu - jebnieta jestes? chcesz sie po prostu puscic - OMG jakie te dziewczyny teraz sa...

Gość magdaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie chce sie puscic tylko poprostu byłam ciekawa bo duzo jest wypowiedzi na temat małych dziewczyn ze małe jest piekne, ze duze do roboty małe do piesczoty itd i nawet nie dawno zaczełam czytac ze własnie małe są lepsze w łóżku, kiedys nie miałam kompleksow z powodu wzrostu ze jestem wysoka ale czytając te wszystkie wypowiedzi na temat niskich jakie to one są piekne itd, to zaczynam miec straszne kompleksy :/

Gość filigranowe sucze
są najlepsze , mają dryg w łóżku i potrafią wykrzesać z faceta wiele , te wysokie i jeszcze przy kości odpadają w połowie zabawy a i mało ruchliwe są , ostatnio miałem szczupłą niską rudą dziewuszkę , istny demon , mogliśmy się seksić trzy cztery raz w ciągu nocy i rano jeszcze raz , miodzio

Gość pozdro6OO
no własnie nie dymałem rudej ale podobno to szatany jesli chodzi o ruchanko!!!

Gość najlepsze są
takie szare myszki , oj potrafią w łóżku się odwdzięczyć a i bardzo często można się przemiło zaskoczyć figurą jaka kryje się pod luźnymi ubraniami , wypacykowanym laskom "wielkim damom" daleko do nich , wytapirowane solaria omijam z daleka :))))

Gość Głogowianian
wystarczy sobie kogoś znaleźć nie jest trudno znaleźć sobie chłopaka czy dziewczyny wystarczy tylko dobrze poszukać ja zazdroszczę wielu mężczyzną bo sam chciał bym mieć dużą o dziewczynę ( no ale bez przesady) może być nawet większa ode mnie nie musi być lepsza w łóżku ale byle by mnie pokochała

Głogowianian - to poszalałeś odkopując temat sprzed 4 lat i odpowiadajac na niego :P