Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maaartha

dlaczeo mnie nikt nie chce?

Polecane posty

a co do wczesniejszego pytania to sama nie wiem czy z powodu wygladu czy z powodu charakteru, jestem zbyt niesmiała

Gość spokojnie marta
a czym sie interesujesz? bo dobrym pomyslem jest znalezienie grupy znajomych o podobnych zainteresowaniach,i wtedy moze sie zdarzyc ze nie szukajac znajdziesz te drugą połowę ,najgorszym wariantem jest szukanie kogoś na siłe żeby byc z kimś ,ważne jest zebys ty sie dobrze czuła z tym kims ,i miala wspolne tematy i zainteresowania

w domu raczej nikogo nie znajde a nigdzie nie wychodzę. nie mam jakichś szczególnych zainteresowań.

nie chcę nikogo na siłę, tylko nie bardzo uśmiecha mi się siedzenie samotnie całe dwa miesiące w domu.

zbyt niesmiała? skąds to znam. Ciężkie życie niesmiałych... Ale najwiekszym błędem jest zadreczanie się tym że jest się bez partnera. Przeciez nie na tym opiera sie całe życie. A chłopak wkrótce sam sie znajdzie. Może za mało przebywasz w towarzystwie? Wyjdz do jakiejs dyskoteki, zapisz sie na dodatkowe zajęcia... będzie dobrze hehe ;)

Gość spokojnie marta
ja rozumiem ze chcesz z kims byc ale chodzi mi o to ze bledem niektorych osob jest parcie ze musze kogos miec ,i wtedy sa problemy ale faktycznie tzreba z domu wyjsc nie da rady inaczej chyba ze przez neta chcesz kogos poznac

nie chodze już na dyskoteki bo nie mam tam powodzenia, przeważnie koleżanki kogos tam poznaja a ja zostaje sama.

szczerze to nie cierpie mojej rodziny a kolezanki spędzaja wakacje ze swoimi chłopakami więc nie mają dla mnie czasu

Gość kwasss
Marta- przede wszystkim uwierz w siebie, w to, że jesteś atrakcyjną kobietą. Mówi Ci to bab po 30:). Kiedy sobie przypomnę jakie mialam kiedyś kompleksy jestem zła na siebie:). Głowa do góry rozkwitniesz to pewne :).

Gość kwasss
Skąd wiesz?

Gość kwassss
Jeśli chodzisz ze spuszczoną głową i niepewnie tylko rozgladasz na boki to zmiejszasz swoje szanse. Zrób eksperyment. Idź na spacer w słońcu, w letniej sukience i uwaga z uśmiechem na twarzy , sprawdz czy nadal jesteś niewidzialna .

Gość juror
maaartha po przeczytaniu twoich postów powyżej stwierdzam że odpowiedziałaś sobie na pytanie w temacie

Gość up bo smieszne

Gość kotka69
Maaartha, odpowiedziałas sobie na swoje pytania :) Słuchaj, przecież Ty na każde pozytywne zdanie masz 4 negatywne to jaki sposób chcesz z kimś być skoro nawet nie uwierzysz pewnie w jego miłość? Koleżanki maja chlopakłów, Ty nie - to nie koniec świata:) To, że one spędzają z nimi dużo czasu-ok, ale przecież możecie sobie zrobić babski wieczór? wyjśc na spacer, do kina, na imprezę :) Przede wszytskim zmień troszkę swoje nastawienie do świata, do ludzi :) Spójrz w lustro i uśmiechnij się :)

..ale dodam też że najbardziej to nuelubie takiego mendzenia na żywo,, nieraz mi sie zdarza na baletach że mówię dziewczynie jakiś komplement bo na prawde tak uważam ,a ta zaraz jakieś smuty ,albo zaczyna być wredna ..no to wtedy ja dziekuję i cya

Gość kotka69
hm.. myślę, że nie chodzi o urodę, tyllko o zaprezentowanie się :) przecież każde niedoskonałości można zatuszować (ubiorem, makijażem, uśmiechem, sposobem bycia :D )