Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkh7878

jaki to kolor włosów??

Polecane posty

Gość lshohdfahfchcowhf0
mialam podobne. poszlam do fryzjera, pokazalam dokladnie to samo zdjecie i fryzjerka slicznie mi zrobila :)

Gość jkh7878
tez bym sie tak zafarbowala:) tylko ze nigdy jeszcze nie farbowalam wlosow bo są cienkie i boje sie ze jak zafarbuje to jeszcze zrobia sie gorsze:O

Gość bzdury gadasz
sjakis rudy...

Gość hgfhfgh
kasztan a ta pani to ashlee simpson ;)

Gość jkh7878
a ile mniej wiecej kosztuje farbowanie u fryzjera? wlosow sredniej dlugosci? niewiem bo jakos nigdy mnie to nie interesowalo:P

Gość kobietki
swietny kolor! ja mam podobny, tyle ze robilam sama w domu:P farbowalam farba loreal feria cos tam, a nr odcienia zaraz znajde ;)

Gość kobietki
mam! to byl taki kolor: http://moda.na14.pl/sklep/files/fp54.jpg a wczesniej mialam farbowane wlosy na taki: http://moda.na14.pl/sklep/files/fp50.jpg czyli nieco ciemniejszy. na poczatku wyszly mi bordowe wlosy i sie wkurzylam, ze nie ten kolor co chcialam (choc kolor sam w sobie ladny). ale po kilku myciach kolor wyszedl mniej wiecej taki jak na twoim zdjeciu :) efekt jest zalezny od tego, jaki masz naturalny kolor wlosow. ja farbuje od lat, wiec cos o tym wiem ;)

Gość bzdury gadasz
no jak masz jasne wlosy to ten cimeniejszy z ferii powinine byc idealny/

Gość kobietki
bazienka - mysle ze tak :) ten 1szy odcien powinien byc dobry dla ciebie. ja w ogole bardzo lubie te farby loreala, odpowiadaja mi i przetestowalam sporo odcieni (poza blondami), wiec jak cos to moge doradzic;)

Gość jkh7878
warto wogole zaczynac farbowac wlosy? moje sa bardzo cienkie:O i czy pozniej bede musiala robic tylko odrosty czy znowu cale wlosy farbowac?

Gość kobietki
czy warto? to zalezy od ciebie. mnie np nie podoba sie moj naturalny kolor wlosow i dlatego od lat je farbuje, bo po prostu chce miec ladny kolorek, a nie taki myszowaty jak moj naturalny. jesli kolor farbowany bedzie sie bardzo odroznial od twojego naturalnego to masz 2 opcje: co jakis czas farbujesz odrosty albo kupujesz farbe, ktora zmywa sie np po 24 myciach. ja zazwyczaj robilam tak, ze kladlam jedna farbe na druga i wychodzily rooozne rzeczy na mojej glowce, az w koncu doszlo do tego, ze wloski mialam prawie czarne ;) potem stwierdzilam, ze chce inny kolorek, ale poniewaz nie chcialam rozjasniac wlosow, to dojscie do takeigo jaki teraz mam trwalo okolo roku..ale przy rudym pozostane chyba dluzej, bo bardzo mi sie podoba.

Gość vvt6
no to moze najpierw sprobuje szamponetka....ale czy ona mi sie napewno zmyje po tych ok 24 myciach? bo slyszalam ze calkowice sie nie zmywa:O

Gość kobietki
na poczatku mozesz sprobowac zmywalna farbe, sprawdzisz co i jak. ja osobiscie taka zmywalna stosowalam tylko kilka razy i zawsze zmylo sie wszystko :)

Gość vvt6
oki dzieki za odp:) to za 2 tyg ide sciac wlosy do fryzjera a pozniej sie zafarbuje sama szamponetka ale raczej nie na jakis drastyczny kolor:P