Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 27, 2009 http://www.wnp.pl/przetargi_uzp/oferta-121363_403.html Co prawda tanie jest ale na użycie w laboratorium wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Czerwiec 27, 2009 myslalam,ze chomika:P a to Jania ma chomika:) Jak moglam Was pomylic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 27, 2009 Ale po ilościach widać że na troche by starczyło.Ladaco nie masz się co bać bomby-ja bym zrobił coś gorszego jakbym chciał:P.No chyba że się przerzucę na pobratymców Iwana Wielkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Czerwiec 27, 2009 Po co im tyle chlorku magnezu ?:O Przecież potas i azot + fosfor najważniejsze :O I mangan do tego ?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Ja napisałem zestaw małego chemika a nie pirotechnika:P.Tylko brakuje półproduktów do produkcji cyjanków a co gorsze metylku rtęciowego:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach