Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana 333

Słowa i czyny

Polecane posty

Gość zdezorientowana 333

Moj maz często mi mowi, że mnie kocha i wtedy rzeczywiscie to czuję i mu wierzę, ale przychodzą takie dni, ze czuję jalby mnie nienawidził nie ma u nas odcieni, jest super, albo fatalnie czasami z jego zachowania odczuwam, ze jest wsciekly o całoksztalt jest mi bardzo cięzko, bo czuje się bardzo niepewna - wielka miłość, spacer za rączki, całkowita wylewnośc i budzi się nowy dzień i jakby mnie nie zauważał może ktoś mi podpowie o co tu chodzi?

Gość moze sam jest czyms zmeczony
albo przygnebiony, natomiast moj ex chlopak niestety czesto slowa rzucal na wiatr, dlatego tez slowa jak slowa ale czy licza sie dla mnie o wiele bardziej..

Gość gesty sie licza o wiele
bardziej mialo byc, w sumie tylko czyny sie licza teraz:)

Gość first happy day
Może ma problemy psychiczne? Porozmawiaj z nim o tym, albo wybierzcie się na terapie dla małżeństw . On nie może tak sobie odreagywać zły nastrój na tobie...

Gość zdezorientowana 333
staram się z nim rozmawiać, ale to niewiele daje też podejrzewam jakis problem psychiczny,coraz częsciej zapomina o wielu rzeczach, nawet proponowalam mu ,ze pojdę z nim do lekarza, nie reaguje na to te jego zmiany nastroju sa dolujące dawniej pomagał w domu, teraz nawet jak jest obiad nie poda sztuccy za każdym razem jak cos mówię szuka w tym poddtekstów nawet jak mu zleciała z okna roleta, a ja powiedzialam , że to faceta wina( no tego co zakładal) on już to odczytal jako pretensje do niego nie wiem, powoli tez juz tracę sily i checi do tego związku, ale to moj maz

Gość zdezorientowana 333
nie pomożecie? szkoda, bo mam strasznego dola i nic mnie juz nie cieszy

Gość first happy day
Ja obstawiam jakąś depresje/nerwicę, albo ma kochankę/nie kocha cie? bo i dlaczego miałby się tak zachowywać jakby wszystko było ok

Gość lisiczka piekna
ma wahania nastroju, może depresje, może4 trudny charakter-"jest humorzasty". moze wyładowuje na tobie swoje niepowodzenia w pracy, może ma kłopoty? moze ma kochanke? Pogadaj z nim szczerze...

Gość first happy day
pewnie sam nie będzie chciał iść na teriapię, co? ale chyba psycholog by mu naprawdę pomógł. tak sobie myślę, chyba facet naprawdę ma jakąś depresje...

Gość zdezorientowana 333
dzieki sie odezwaliście nie kochanki nie ma , przy każdej rozmowie mówi, że mi nie zalezy na nim, że go atakuje, a ja po prostu rozmawiam z nim jak z wszystkimi ludźmi zawsze w sypialni duzo rozmawialiśmy, teraz cisza szczerze mowiac ja nawet nie wiem o czym z nim rozmawiac, bo rzadnego tematu nie podejmuje oddalamy się coraz bardziej w te jego dziwne dni czasem mi sie zdaje, że to obcy człowiek

Gość first happy day
No na 100% on ma problem ze sobą. Przekonaj go jakoś do terapi, dobry i zaufany psycholog napewno mu pomoże wyjść z tego... stanu

Gość first happy day
a jak z seksem u was? istnieje czy na niego tez nie ma ochoty/ ma problem z gotowoscia?

Gość zdezorientowana 333
z sexem też jest strasznie dziwnie chce , nawet bardzo i robimy to, ale.... , mysle że jego potencja maleje, nie osiaga takiego stanu podniecenia jaki byłby potrzebny, by chwile te byly ladunkiem na cały dzien