Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniadolly

karuzela dla dziecka fisher price

Polecane posty

Gość aniadolly

Czy ktoś kupował karuzele dla dziecka fisher price z pojektorem i pilotem? Są chyba trzy rodzaje i nie wiem którą będzie dziecko najbardziej zainteresowane na dłużej.

Gość polt
nie powiem, są super, bardzo ładne, ale żrą niesamowicie szybko baterie :(

Gość aniadolly
tego się obawiam, ale myślę o kupnie akumulatorków

Gość Misie-pszczółki
Moja corcia miala taka karuzele z misiami pszczołkami. Rzeczywiscie bardzo szybko wyczrpuja sie baterie, dlatego zamontowalismy zasilacz. Mala byla bardzo zainteresowana, do momentu az sama zaczela wstawac w lozczku i ciagnac za misie. Wtedy czas karuzeli minal i zastapilismy ja szczeniaczkiem-uczniaczkiem:)

Mamy taką z misiami motylkami i jestem zadowolona.Sprawdzała sie przy pierwszym dziecku i przy drugim też,uspokaja :-)

Gość asiajoasia
ja zastanawiam sie nad kupnem tej z małpkami i liścmi lub misiami.ktora lepsza?

mój synek uwielbiał tą karuzelę używaliśmy jej troszkę ponad rok czasu szczególnie upodobał sobie melodyjkę z odgłosami natury :) mieliśmy tą z misiami i pszczołami

Gość aniadolly
odświerzam temat :))))

Gość abunik
Mój synek ma tą wersję deszczowego lasu. Karuzela jest super, mały od początku zasypiał przy odgłosach z lasu, w ten sposób szybko nauczył się samodzielnego zasypiania. Polecam

Mamy latające misie. Ogólnie super sprawa, ale też duże minusy. Baterie żre jak dzikie niestety, zwłaszcza opcja projektora to porażka pod tym względem - mnie nie miał kto zasilacza zmajstrować :( Ostatecznie po niecałym roku zepsuł nam się mechanizm który kręcił misiami, więc teraz tylko gra (a bez tych melodyjek nie ma usypiania ;)).

Gość North Yorkshire
my mamy tą z małpkami i liścmi super sprawa mala zasypia ptrzy niej b. szybko a w dzien sie swietnie bawi nawet nad ranem jak sie obudzi to "zaczepia" malpki i smieje sie do nich ...i czeka az wstaniemy :)

ja mam dla synka karuzelkę FP wersję ocean i przyznam że jeśli chodzi o tempo zużywania baterii to ta karuzela to jakieś nieporozumienie :( Już nie chce mi się liczyć ile razy musiałam wymieniać. No ale skoro już jest to nie będę kupować drugiej. Gdybym teraz miała wybierać to postawiłabym na TINY LOVE- też model z pilotem mają a podobno baterie tak szybko się nie czerpią. Koleżanka ma taką: http://junior.euromall.pl/product-pol-12486-Karuzela-Serenada-Natury-Tiny-Love.html i wymienia baterie co najmniej dwa razy rzadziej niż ja...

Gość bcxcxcxb
mam z rybkami i mi sie podoba, bateria jest 3 dzien i ciekawe kiedy padnie

Gość diablique
http://www.ceneo.pl/2748220 - ja polecam tą z biciem serca i projektorem. To jeden z lepszych zakupów, ma bardzo ładne kojące melodyjki, do tego wyświetlają się kolorowe obrazki. Jest bardzo wytrzymała - mój mały co chwilę zrywa te misie i nic się nie psuje. Baterie - oczywiście że akumulatorki!!! Ja od razu zaopatrzyłam się w różne rodzaje akumulatorków i ładowarkę - wykorzystuje je do większości zabawek.

Gość monikaz
Z Ficher Pricem jest różnie. Nie wszystkie produkty są warte swojej ceny. Nie polecam szczególnie karuzeli Fischer Price z misiami i projektorem. Przeczytajcie test na byciemama.pl

Gość gość
ja dziś kupiłam taką karuzelkę w komisie. wszystko działa, ale ją wlączę słychać buczenie dużego sprzętu. czy to normalne? miał ktoś podobny problem?

Gość gość
My mieliśmy taką z pozytywką, nasza córeczka ją uwielbiała: www.babymama.pl/karuzelka-z-pozytywka-alfabet-skip-hop-p1641