Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Demilee

Chyba dorwe i cos zrobie tej glupiej fryzjerce

Polecane posty

Sluchajcie, tragedia, ja bruneka wprawdzie juz siwiejaca, poszlam do fryzjerki, niby sprawdzonej i dobrej, a ona spieprzyla wszystko zamiast pojedynczych jasnych refleksow i wlosow do ramion, ta idiotka zrobila mi szarego blondo - boba, postarzyla mnie o 10 lat. Jednym slowem za krotko, za staro, fatalnie Wyszlam stamtad z zacisnietymi zebami Teraz mam spalone siano na glowie za krotko, by obciac Co radzicie

Gość Tondernik
zgól na łyso

Gość boba nie
chociaz niech ci kase odda.skoro sprawdzona i dobra to pewnie dobry salon.idziesz i mowisz ze ci sie nie podoba ze wygladasz starzej i chchesz zmiany za darmo i maja cie odpicowac inaczej popsujesz im opinie. jedna zla opinia dla dobrego salony ciagnie nastepne zle

Gość Wiadomo kto...
Koniecznie musisz podpalic ten zakład. A tak poważnie jak strzygłaś, to trzeba jej było zwrócic uwagę, zareklamować i nie zapłacić.

Macie racje ale teraz jestem 6000 km dalej. Co nie zmienia faktu, ze chce zemsty Pozytywna energia Takie dyrdymaly A wlosy jak siano tak siano

Gość Anq25
Na zakonczenie usługi fryzjer pyta o to czy pasuje itd...jezyka w gebie nie masz? To mnie zawsze wkurza u klientek...pytam....te z usmiechem ze jest ok...po czym druga klientka mi po pewnym czasie donosi ze tamta sie nie czuje w tym kolorze i jest niezadowlona...No kurde po to pytam zeby jak co zmienic!!! Przeciez ja nie siedze w klientki glowie i jak ona mowi ze chce ...(tutaj wpisz najbardziej wymyslna skaldankę nazwy koloru..szkarlatno-mahoniowy ciemny blond wpadający w popiel ale nie za chlodny)...to ja moge inaczej zrozumiec pod ta nazwa to czego ona chce.... Porada dla klientek: precyzujcie czego oczekujecie! A jezeli nie wiecie same i chcecie porady to powiedzcie czego na 100% nie chcecie i co wam sie kiedys nie sprawdzilo...jest mniejsza szansa na pomylke...