Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prasna

czy da się studiować

Polecane posty

Gość prasna

dwa kierunki jednocześnie na dwóch uczelniach?

Gość prasna
halo czy ktoś ty kiedyś studiował?

Gość Czarna_Dalia
chyba się da, ale łatwo nie jest

Gość edek bez kolorowych kredek
jasne, że się da... 2 kierunki na 2 różnych uczelniach i 2 różnych miastach... się da jak się "kce" :)

Gość prasna
no właśnie ja geniuszem nie jestem, więc raczej nie podołam a chodzi o położnictwo i biotechnologie

Gość Czarna_Dalia
na biotechnologii jest baaardzo dużo nauki, więc jeśli chcesz koniecznie zacząć drugi kierunek to dopiero po licencjacie

Gość prasna
wszyscy mnie straszą tą biotechnologią i podobno nie ma potem pracy bo w polsce nie ma jeszcze zapotrzebowania na biotechnologów

Gość edek bez kolorowych kredek
to może tak... oceanografia albo specjalista do walki z terroryzmem? :) podobno to studia z przyszłością... :)

Gość Czarna_Dalia
Jeśli Cię to interesuje to studiuj biotechnologię, ale łatwo nie jest i trzeba naprawdę dużo się uczyć. Faktycznie rynek biotechnologiczny w Polsce nie istnieje, ale nie wiadomo jak będzie za 5 lat, poza tym można pracować zawsze jako przedstawiciel medyczny albo wyjechać za granicę :) na jakiej uczelni chcesz studiować ??? hehe widzisz ja mam ten sam problem z wyborem kierunku

Gość rfertryjthgf
E tam skoro moja przyjaciółka studiuje na raz prawo i politologie to wszystko jest możliwe.Do tego wszystkiego prawo na dziennych, a politologia na zaocznych to jest dopiero wyzwanie ;).Powodzenia :)

Mam znajomego ktory studiuje DZIENNIE medycyne i biotechnologie. Ale jest bystry ponadprzecietnie, to trzeba mu przyznać :) Jeszcze jednego mam co studiuje jednoczesnie socjologie chyba i dziennikarstwo (ale nie wiem jak mu to wychodzi, nie mielismy dawno kontaktu). Obaj oba kierunki na roznych uczelniach. Mysle , ze sie da. Poza tym mysle, ze jesli jeden kier jest dzienny a drugi zaoczny to w ogole nie ma problemow (no nie oszukujmy sie, na zaocznych mniej wymagaja, mam znajomych ktorzy studiuja zaocznie i widze ile oni sie ucza a ile ci z dziennych) W kazdym razie sprobowac nie zaszkodzi jesli masz motywacje :)