Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaaaaaaa89

figura po laparoskopii

Polecane posty

Gość alaaaaaaa89

16 czerwca mialam zabieg laparoskopii trwał 3 godizny;/. niesttey, leżałam 5 dni w lozku, w tym 4 bez picia i jedzenia.. ksozmar.. po powrocie do domu zauważyłam ze strasznie schudły mi posladki, a brzuch jest wypukły, nabrzmialy i opuchniety, a przed zabiegiem mialam fajną figurke z tym że brzuszek lekko wystawał, ale był ZNACZNIE mniejszy niż teraz;/. Poza tym dostawałam zastrzyki domięśniowe, powyzej posladkow, i do tej boli pobolewa i ta czesc ciala jest lekko spuchnieta, efekt jest tkai ze posladki są jakby plaskie a dolna czesc plecow taka lekko wybrzusozna, mam boczki ktorych nie mialam przed zabiegiem, kiedy to wroci do normy???? :(:(.. i kiedy moge ćwiczyć, albo jakie ćwiczenia na ujedrnienie i podnisienie posladkow beda bezpieczne po zabiegu laparoskoppi?? od 17 czerwca co wieczor placze bo nie umiem sobie z tym poradzic, z tymi ranami ktore sie goja i wogole wygladem :(. Po jkaim czasie to wroci do normy??:(

Gość ktos89
mi po około 3 tgodniach od zabiegu ten gaz co daja do brzucha juz zszedł. ale mialam nieduze torbiele

Gość wiki4444444444
mi po 3 dniach zeszły gazy i brzuch juz nie byl napuchniety, ale j amialam malutka torbielke.