Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sardsfdgdfgh

Czy ktoś miły mi przetłumaczy ?angielskie- kilka zdań

Polecane posty

Gość sardsfdgdfgh

Good day. My name is Alexander. I live in Russia, the city of St. Peterburg.Sobirayu inserts. I am interested in some of your lots. I know the value of postal services. By participating in your auction, I will raise rates, thus will bring you profit! =) Thank you in advance for your reply. Sincerely, Alexander. wiekszość rozumiem ale nie wszystko.. dziekuje z gory i pozdrawiam

Gość sardsfdgdfgh
proszę...

Moje imiê jest Alexanderem. zyje w Rosji, miescie St. Peterburg. Jestem zainteresowany twoimi (nie wiem o co chodzi?) moze byc losami,dzialkami,paczkami Znam wartosc uslug pocztowych. Przez partic * pating w twojej aukcji, bede podnosil wartosc, w ten sposób by przynioslo tobie zyski dziekuje z góry za odpowiedzi. Alexander.

Gość lalunia 12345
jeszcze Sobirayu inserts... :-)Przedni angielski! Dla mlodszego pokokenia (moga byc juz niezorientowani) Sobiraju to po rosyjsku zbieram, ewt. kolekcjonuje. inserts-tu juz znowu angielski. Wkladki? reklamowki? zalezy w jakim kontekscie

Gość lalunia 12345
ten partic*pating to po prostu branie udzialu w aukcjach, tylk cos mu nie wyszlo :-D Rozumiem, ze ktos bedzie podnosil ceny w twoich aukcjach internetowych?

Gość fsdgdsfg
dziekuje za przetłumaczenie dostałam taka wiadomosc na alllegro