Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milki wayyy

Zniszczone włosy....

Polecane posty

Gość Milki wayyy
ja mam nie ciekawa dlugosc tych wlosow gdybym miala dluzsze nie prostowalabym a mam takie z tylu po łopatki a zprzodu mam ledwie do ramion no tragedia bo w ogole mi nie chca rosnac z przodu :/;/;/ i pragne je zapyuscic z przodu i ich nie prosotwac jzu wcale ale nie wiem jak nic z tym zrobic si enie da tylko nie prostowa...

Gość fazaaa
mam chyba taka sama dlugosc, mialam dluzsze, ale sie pokruszyly i musialam tez dosc duzo scias, obtnij koncoweczki i nie prostuj, bedzie git

Gość dfeae
bo tak to jest, baby sie czeszą fryzują, farbuj,a ukladaja, dbaja tylko o taki wyglad typowo zewnetrzny, a o zdrowiu wlosow nie pomsyla wogole, byle ytlko miec przepiknnie wymodelowana fryzure

Gość Milki wayyy
a tak robia zeby dobrz esie cuzly i zeby wlasnie wam sie podobały!

Gość dawaj fote to cie uczeszemy
zapewniam,ze nie ma nic okropniejszego nisz zniszczone prostowane wlosy! Zapomnij!

Gość PASZCZURY ATAKUJĄ
Milki! Mam włosy średniej długości, układają mi się na plecach w literę V. Przez dwa lata je prostowałam aż stwierdziłam że nie warto. Z pięknych, gęstych i długich włosów zostało mi siano, włosy zaczęły mi strasznie wypadać przez co nie są już tak gęste jak kiedyś. Miałam też problem z ich zapuszczeniem gdyż zniszczone końcówki musiały być często podcinane. Od dwóch miesięcy robię wszyskto żeby wyglądały nieco lepiej i chyba mi się to udaje. Są wygładzone, nie puszą się. Co prawda nie są proste ale ładnie się układają na co zwracają uwagę nie tylko moi znajomi;) Polecam do stosowania szampon i odżywkę do spłukiwania Gliss Kur z olejkami (taka żółta seria), po umyciu wetrzyj we włosy balsam do włosów kręconych Pantene, a w końcówki mgiełkę (Gliss Kura lub jakiejś innej firmy) z jedwabiem. 2-3 razy w tygodniu maska miodowa z kallosa i za niedługo zobaczysz znaczną poprawę:) Nie zaszkodzą też płukanki wywarem z rumianku (wzmacniają i wygładzają włosy) czy łykanie skrzypu bądź bławatka by poprawić ich kondycję od środka. Zgadzam się z tym że nie powinnaś iść spać w mokrych włosach, najlepiej umyj je rano i po tych wszystkich czynnościach poczekaj aż same wyschną. Możesz je lekko upiąć wsuwkami do tyłu żeby nie przeszkadzały i nie wchodziły w oczy jak wyschną. Jeśli masz pytania to pisz :)

Gość Milki wayyy
gliss kur ale jak to wyglada ? w zoltym opakowaniu ? :):) a w ciagu tych paru miesiecy urosły Ci cos włosy ?

Gość PASZCZURY ATAKUJĄ
Dokładnie Gliss Kur Oil Nutritive ;) Czy urosły? Raczej nie zaczęły rosnąć szybciej, ale podcinanie na chwilę obecną nie jest konieczne więc są dłuższe niż zazwyczaj :)

Gość Milki wayyy
http://i41.tinypic.com/28ch89g.jpg to sa moje wlosy takze widzisz zniszczone itd.. a na dodatek ani proste ani krecone makabra jedna wielka.. a zprzodu duzo krotsze ile bym dala zbey mniec taka dluggosc jak z tylu ech ;(

Jeszcze da się z nimi coś zrobić :) Spróbuj zrezygnować z prostownicy i układać je na wosku (najlepsze są z joanny) lub paście z jedwabiem (profisilk). Dobre są też jedwabie w sprayu. To powinno wygładzić i mocno nawilżyć włosy :)