Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oni sa tu zawsze

ladaco, levviatan, draż.....

Polecane posty

Śpiący Leniwiec>>> to wirtualny swiat i mozna byc kim sie chce ale jednak pozostaje przy swoim :)....popierdolony ? czyli jak bilet do krakowa z mojej stopki :D

kabel---hahahah poczułam się jak na Dworcu Centralnym :classic_cool: a jeśli chodzi o ss-to trudno mi uwierzyć, że jedne osobo może udawać dwie tak skrajne osoby :O widocznie jeszcze krótko żyję :P

ona,,,,,,,,,,, nieeeeeee bo moje ukochane perfumy nie sa tak oklepane,,,,nie mozesz ich znać:P firmy Lalique :D

Chciałam się pochwalić moją superextra znajomością francuskiego i mi nie wyszło :P

Gość król maupek
A mi kabel USB------------> ktosik powinien zamienić się miejscami:D

hmm trzymam sie swojej wersji :) pojawiles sie wraz ze zniknieciem jarka :) i tak naprawde mylse ze teraz grasz siebie :) ....jarek byl twoim projektem na potrzeby forum ......a jesli sie myle ? coz niec mnie to nie kosztuje wiec nie przegrywam :classic_cool:

Gość król maupek
A mi kabel USB sensual seduction>>> mam racje ? heheh wiem ze mam---------> nie obcinaj go bo ucięty dawno:D

usb jasne ze nic nie kosztuje,,,,,,,,,,wiec niech bedzie to twoja zagadka:D ale kategorycznie mowie NIE,,,Nie jestem jarkiem ani zadnym byczkiem

Gość memento mori
ladaco to człowiek o stu twarzach dobry nick dla niego to-kameleon zamiast zaszyfrowany powinno być"dopasowany" jaki topk taki ladaco,raz dwudziesto,raz pięćdziesięciolatek a kim on niejest???oooooooooooooo

Jak chce, to niech sobie ma te sto twarzy :P To jest właśnie przywilej świata wirtualnego :classic_cool:

moja zagadka ? czas to pieniadz a je nie mam czasu by zastanawiac sie nad tym czy jestes nim czy nie ... ot powiedzialem co mysle i juz :) ...przestalem o tym myslec :classic_cool: