Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veronika 34

na przeczyszczenie

Polecane posty

Gość veronika 34

poradżcie jakiś środek przeczyszczający bo nie mogę się załatwić a nie znam się

Gość noamii
regulax takie kostk ziołoweja to kiedyś kupiłam , wziełam wieczorem miało rano działać więc wziełam 2 po śniadaniu jak mnie wzieło koło południa to biegałam do wc do nocy

Gość kasiakasiakasiak87
alaxa- dosc deliktana, ja biore na noc i rano schodzi:) ale nie szarpie bo jest ziolowa

Gość żadnych ziołowych
ja ci polecam bisacodyl,takie tabletki,powodują gruntowne wypróżnienie,sama stosuję ale bardzo rzadko,zeby nie przyzwyczaic organizmu.co do ziołowych srodków-musze to napisac-odradzam, szybko uzalezniaja i do tego bardzo gwałtownie działają co jest niebezpieczne dla jelit.Kiedys,pare lat temu byłam tak uzalezniona od senesu ze bez herbatki z 10(!)torebek nie mogłam się załatwić.nie bede wchodzic w szczegóły-stare dzieje.w kazdym razie ostrzegam-nie uzalezniaj sie od przeczyszczaczy

Gość a ten
regulax to dziwnie działa ja czasem biorę puł kostki wieczorem i rano działa kiedyś zostawiłam niechcący i zjadła pięcioletnia corka trzy kostki myślałam że będzie miała biegunkę a to ruszyło ją po ponad dobie i to nie mocno - dwa wyprużnienia

Na przeczyszczenia (ja akurat biore po jedzeniu,gdy za dużo zjem ;D) herbate z SENESEM . (senes) Zaparzam tak ze 3 ,max . 4 saszetki herbaty. Działa po około 10-12 godzinach. Czasem \\\"przed\\\" zadziałaniem boli brzuch ,lub bardziej podbrzusze,ale nie wiem jak u innych - u mnie niestety tak ;/ Cena b.mała - jakies 4,50 zł MAX w aptece :)

Gość specjalistka od kup
granulowane otreby firmy sante :) na jogurt 2 łyzki i robisz po 2 kupy dziennie :)

Gość lewatywa jest dobra jak się
samemumieszka i ma się WC tylko dla siebie...

jak już to warzywa i owoce bo maja dużo błonnika a mięso i pieczywo nie ma śliwki sa na przeczyszczenie jabłka dużo ruchu potrzeba