Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edelkirch

Pytanie do facetów.

Polecane posty

Gość edelkirch

Utrzymujecie kontakty ze swoimi byłymi? Jesli tak to jak to wygląda? Dlaczego nie chcecie urywać kontaktu?

Gość jaras
bo ja kocham.

Nie ze wszystkim ale z tymi co były normalne to czasami gadam ;) a dlaczego ?? hmm przecież jak skończył się nasz związek to nie znaczy że ma się kończyć nasza znajomość

Gość edelkirch
pytam, bo w poniedziałek się rozstaliśmy. odszedł do innej. ja nie mogę tego przeżyć. powiedział, że nie przestał mnie kochać ale wie, że nam nie wyjdzie, że chciałby spróbować z nią bo czuje, że przy niej jest jego miejsce. powiediał, że nie chce urywać ze mną kontaktu, nie wiem czy to nie z litości:(

dlaczego ? to proste : zawsze mozna liczyc na : 1) szybki sex bez zobowiazan 2) z braku laku mozna wrocic 3) była zawsze ma kolezanki ktore mozna zaliczyc 4) noz a widelec moze jakis trojkacik 5) faceci lubia przebywac w towarzystwie kobiet i miec z kazda z nich dobre stosunki - a inni myslą: to jest koles , ma tyle dziewczyn, musi byc fajny jeszcze duzo moglbym wymieniac a ja eksom mowie stanowcze NIE

ps. moja była tez nie chciała urywac kontaktu , i wiecej mnie nie zobaczyła poza tym zawsze mowi sie : chce zebysmy zostali przyjaciółmi po prostu chce Cie grzecznie spławic

Gość nie chce urywac bo jak tamta
sie na niego wypnie to wroci do ciebie jestes jak wyjscie awaryjne...

Gość ja nie utrzymuje

Gość edelkirch
nie, nie było mowy o zostaniu przyjaciółmi. to nie ja zaproponowałam, abyśmy utrzymywali kontakty. głupio to zabrzmi, ale wcale nie byłabym nieszczęśliwa gdyby okazało się, że jestem wyjściem awaryjnym :/

Gość edelkirch
up up panowie. chciałabym zrozumiec o cu mu chodzi:(

Gość Krzysia Wołodyjowska
dlaczego się rozstaliście?

Gość edelkirch
dlaczego? bo on stwierdził, ze nie możemy być szczęśliwi razem, że ma dość naszych kłótni, że przy niej czuje się szczęśliwy. ale gdyby nie ona - nie rozstałby się ze mną.

no to po co chcesz otrzymywać z nim kontakt? Liczysz na to, że mu się odwidzi? Dziewczyno zapomnij. Chyba nie chcesz być "rezerwową zawodniczką":classic_cool:

Gość edelkirch
ale ja uwielbiam z nim przebywać. kocham go strasznie i tak naprawdę liczę, że mu się odwidzi, chociaż wiem, że nie ma na to szans. po prostu lubię spędzać z nim czas. nie potrafię się od niego odsunąć. wiem, trochę to chore ale naprawdę nie potrafię.

Ale dlaczego on odszedł do innej? Nie kochał cie? Czy może mówił, że kocha ale "nie chce skrzywdzić"?Dziewczyno godności. Już za późno. Znajdziesz lepszego. Uczucie ci przejdzie. Zobaczysz. Tylko musisz się od niego odsunąć.

Utrzymujecie kontakty ze swoimi byłymi? Jesli tak to jak to wygląda? Dlaczego nie chcecie urywać kontaktu" a dlaczego mam urywac fajną znajomosc ? skoro świetnie sie rozumiemy na stopie koleżenskiej :)

Gość szpak4465
Cóż ci mogę napisać. Ja jestem w podobnej sytuacji tylko, że jestem facetem. Kobieta mnie jakiś czas temu zostawiła, bo stwierdziła że nie pasujemy do siebie, że jestem dla nie za dobry i że on mnie w zepsuje. Nie wiem czy to prawda, myślę że po prostu chciała mnie "spokojnie" i bez perturbacji zostawić. Ona chce byśmy zostali przyjaciółmi, utrzymywali kontakt ale: 1. Nie wiem czy nie robi tylk dlatego by osłodzić mi gorycz jej odejścia, 2. Mimo iż chciałbym, nie potrafię być jej przyjacielem bo ją kocham. Życie jest poj.....ane.

szpak teraz to ty lepiej chadzaj swoimi drogami ... mysle ze mozesz sie z nia zakumplowac ale za jakies 5 lat :P jak ci bedzie juz zwisała jej osoba :D

Gość Jutro
Nie ma latwiejszego ruchania, niz ruchanie sie ze swoja ex. Jak sie odwiedza ex, to tak dba o mnie jakbysmy byli dalej razem hehe http://tnij.org/m_i_b

Gość edelkirch
wiem, że kochał...tylko w nas zwątpił a na drodze stanęła jego dawna miłość, wszystko działo się ekspresowo, dalej w to nie wierzę. rozmawialismy o tym, doskonale rozumem jego racje. ale nie potrafię zerwać z nim kontaktów, bo lubią go jako człowieka. myślę, że będę potrafiła się pogodzić z tym, że jest z inną bo ja w jego sytuacj postąpiłabym tak samo. on nie chce urywać kontaktu, nie namawiałam go do tego. zastanawia mnie tylko dlaczego.

Gość szpaku454564
Regres, my na stopie koleżeńskiej też się świetnie rozumiemy niestety...

Ona chce byśmy zostali przyjaciółmi, utrzymywali kontakt ale:" wiec skąd to stwierdzenie ? skoro juz sie kumplujecie :) a moze ty piszesz o "przyjazni z ex " typu : przyjezdzasz , wchodzisz, wychodzisz i zamykasz drzwi :P

Gość szpaku3264
Jakie stwierdzenie ? Mamy ze sobą kontakt, dobrze się rozumiemy jako znajomi, tylko że ona taką sytuację łatwo znosi, podchodzi do tego luźno, natomiast ja ją nadal kocham i tak nie potrafię. W każdym jej zachowaniu dopatruję się jakiejś nadziei, w każdym słowie itd.

Gość daj sobie spokój
szpaku, jak długo to trwa? ja boję się tego samego, że będę wciąz żywiła nadzieje. nie potrafię zachować się z godnością i zerwać tego kontaktu. chyba oszaleję!

Gość edelkirch
napisał do mnie smsa. po co on mi to robi??? po co wzbudza jakieś nadzieje? faceci są okrutni!

szpaku to tez mowie ze za jakies 5 lat bedziesz w stanie sie z nia kumplowac bo na razie to jestes masochistą :p który uwielbia zadawać sobie ból :D

Gość kwietnywianek
mysle, ze to czy utrzymujemy kontakt z eks, zalezy od okolicznosci naszego rozstania. wiec ja utrzymuje z jednym kontakt kolezenski na zasadzie co slychac itd, choc niestety kiedys od tych pytan on dotarl znacznie dalej, ale powstrzymalam go. takie brniecie w kolezenskosc po zwiazku czesto chyba jest zwiazane z tym, ze druga strona ciagle ma nadzieje, ze przyszlosc moze cos odmieni... pewno nie zawsze tak jest, ale czesto...

Gość a to mi dobre
jarek ty to pewnie nie mozesz sobie poruchac bo nawet bylej nie masz frajerze

Gość polski facet125p
nie utrzymuje, a trzeba bylo bo w chwilach posuchy byloby co poruchac, ale mam zasady niestety, jakem polski fiat