Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llofgfgh55

Mój narzeczony wołal przez sen imie innej kobiety !!!czy to normalne ????

Polecane posty

Gość llofgfgh55

Bylismy na weselu na którym byla siostra jego brata..ładna dziewczyna nawet ale ja nie chwaląc sie tez jestem atrakcyjna.. nic mi nie brakuje a znajomi nazywaja mnie kopią monici belucci choc mnie to oniesmiela ale moge szczerze powiedziec bez ogródek ze jestem bardzo atrakcyjną kobietą ..wysoką mega szczupłą i twarz mam jak monika bellucci gdy byla mloda ..ale ja nie o tym.. będac n atym weselu mój narzeczony caly czas przesiadywal z tą siostrą brata i obejmowal ją a mnie zostawil samiusienką ...byl pijaniutki juz potem i ona nas odwozila do domu ..oczywiscie spalismy razem tej nocy i mój narzeczony nagle przez sen krzyczał :" monisiu ,monisiu "ta dziewczyna miala własnie na imie monika..bylam w szoku..co mam myslec o czyms takim ..czy to wina tego ze pijany byl i myslal ze dalej rozmawia z tą moniką czy jak ?:(

Gość llofgfgh55
sorki pomyłka ..czytajac post jeszcze raz zobaczylam ze napisalam z błędem ..mialo byc ze ta monika to byla siostra jego bardzo dobrego kumpla a nie brata..sorki..ale w sumie na jedno wychodzi ..czy siostra brata czy kumpla i tak czuje sie zazdrosna :(

Gość levelasix
Nie wiązałbym bym tego z tamtą sytuacją. Raczej ma kochankę o imieniu Monika. Ja to mam szczęście - moja zona i kochanka mają tak samo na imię :-)

hehehe tez bym chcial zeby dziewczyna w ktorej jestem zakochany miała na imie jak moja :P

Gość llofgfgh55
wiem ze za chwile zlinczujecie mnie ze sie chwale swoją urodą ale chcialam tylko pokazac wam ze nie jestem gorsza od tej laski na pewno ..mimo to mój narzeczony nie docenia nigdy mego wyglądu i charakteru .. zostawia mnie samą na weselu zajmujac sie kumplami i koleżankami..a ja czuje sie wtedy jak jakiś śmieć..obcy ludzie pytają mnie co to za facet kóry zostawia taka laske jak ja dla kumpli itd...czasem naprawde mam dosc łez..dla niego najwazniejszy jest kieliszek i koledzy..

Gość Jutro
OTO ODPOWIEDZ: twoj facet rucha inna laske, po prostu robi ci boki, ze az milo - no, przynajmniej jemu buehuehuehue! jak widac nie dosyc ze posuwa inna, to startuje juz do kolejnej, czyli mozna powiedziec ze tak naprawde to rucha innE http://tnij.org/m_i_b

Gość zal mi autorki facet ja olewa