Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fablous

ona 19 on 31, mozliwe?

Polecane posty

Gość kotka222
ja poznalam sie z moim narzeczonym jak miala 19 lat on 28 i jest dobrze

Gość edek bez kolorowych kredek
no jasne, że możliwe, dodaj jeszcze 4 inne liczby i zagrajcie dziś w lotto, może a nóź widelec się uda i wszystko będzie możliwe:)

Gość bzduuura
jesli 19-28 mozliwe to dlaczego nie? juz 8 lat razem:)

Gość daj sobie spokój
z takim związkiem. ja to przechodziłam. ja 18 on 27. na początku było fajnie, później tragicznie. co chcesz robić z takim gościem za 5 lat? Ty będziesz miała 24 on 36. Ty bedziesz miała ochotę wyjść na imprezę a Twój dziadek będzie wolał popijać kakao przed tv. daj sobie spokój dziewczyno, to nie ma sensu. nawet w sprawach seksu - totalne niepowodzenie:( stare ciało i brak polotu 20 parolatka. nie zaczynaj tego związku.

Gość dziadek hehe
dobre :P ja jestem w takim zwiazku z \"dziadkiem\" ....haaa! jasne ze jest masa tatusiowatych facetow nawet w wieku 25 lat (bleeeee) moj ma 37 lat i jest super: doswiadczony, towrzyski, opiekunczy i to ja czesciej nie mam ochoty na kolejna impreza a nie on (pracuje w showbiznesie wiec czesto mamy rozne imprezy organizowane przez frime - premiery, urodziny )...moja kumplea spotyka sie z gosciem 38 letnim brazylijczyk cialo jak marzenie bo przez 20 lat byl zawodowym tancerzem...ona ma 24 lata - moi kumple ze studiow sa nudni przy nich - piwo i pub, TV, wesele bleee

Gość mozliwe
jak to mowia milosc nie pyta o wiek ani o metryke oczywiscie w granicach rozsadku a gdzie sie poznaliscie??

Gość upupupupupuppu
upupup

według mnie takie układy się w zdecydowanej większości nie sprawdzają w dłuzszą metę. To nieporozumienie

Gość Klonlux
a coz to za roznica wieku - chyba wazniejsze sa kwestie jak charakter , wspolne zainteresowania itd.Ja jestem w takim zwiazku juz 18 lat i nigdy nie przeszkadzało mi to ze moj maz jeste starszy. Polaczyla nas wspolna pasja i tak jest nadal