Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scorpionnkaa26

Błagam niech mi ktoś poradzi podkład na lato dla przetłuszcz.sie cery z przebarw

Polecane posty

Gość scorpionnkaa26

Używam Lasting performance MF ale jest za cieżki na lato wyglądam jakbym miała kilo tapety :( mam niestety przebarwienia po wyciskaniu i szybko przetłuszma mi sie nos i policzki. Poratujcie mnie prosze, myślałam o jakimś rozświetlającym ale one nietrwałe chyba są??

Gość scorpionnkaa26
a trwały jest? Kryje co nieco? Ja już nie pisze o totalnym kryciu ale chociaż troche byłoby ok.

Gość qvvarz
a probowalas loreal true match? ja go mam juz chyba ponad rok i jestem mega zadowolona

polecam Ci MAybelline - Dream Mat Mousse JEST REWELACYJNY!!! Zwłaszcza odcień Sand Beige

trochę kryje , co większego to możesz korektorem kosztuje ok 6 zł mało wydasz ale efekt jest zadawalający tak na codzien

Gość kasiakasiakasiak87
poczytaj opinien wlasnie ziaja nuno tonujacy. a swietnie kryjacy jest astor 16h minerals costam ten z pedzlem, cienka warstwa nei ejst ciezka. swieci mi sie strfa t to pudruje sypkim i jakos wytrzymuje. odrywam od niego pedzelek zeby bakteriie sie nie zbieraly i uzywam jak zwyklej tubki.

Gość scorpionnkaa26
Mam prbke TRUE MATCH i jestem średnio zadowolona, kolor podobno najbardziej naturalny W3 wygląda u mnie maskowato, spływa mi z nosa tak jak Max factor :/ Zresztą mam dziwną cerę mi pasuja tylko ciemnie kolory ale w minimalnej ilości, wszystkie jasniejsze sie odznaczają na różowo albo pomarańczowo albo biało :o Dream mat mouse - nie próbowałam, sprawdzę w drogerii MAWRONKA - i ziaję dopisuje do listy do sprawdzenia :) Czy coś jeszcze polecacie?

Gość kasiakasiakasiak87
jak masz skad wes proble astora- pod wzgledem krycia jest rewelacyjny. jak nie przesadzisz z iloscia to bedzie dobrze wygladał nawet latem. uwilebiam go odkad dostalam go z angli z 2 lata temu. poczytaj komenatrze: http://torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=15533

Gość scorpionnkaa26
kasiakasiakasiak87 opinie są faktycznie dobre, rozejrzę sie za jakąś próbką bądź testerem. Tylko napisz mi czy on nie jest z tych ciężkich na jesień/zimę?

Gość scorpionnkaa26
kasiakasiakasiak87 opinie są faktycznie dobre, rozejrzę sie za jakąś próbką bądź testerem. Tylko napisz mi czy on nie jest z tych ciężkich na jesień/zimę?

Gość kasiakasiakasiak87
moim zdaniem jest unierwsalny. nie jest bardzo lekki jak niektóre podkłady ale te lekkie u mnie nie kryły za dobrze więc poszły w odstawke:/ dla mnie jest porownywalny z lirene city matt jezeli chodzi o konsytencję. dobrze sie go dawkuje , na dzien delikatna warstwa i nie widac nawet ze ma sie podkład na twarzy- jeszcze tak jakby zasycha i nie sciera się. na wieczór klade go więcej to wiadomo że jest cieższy ale wtedy krycie jest idealne- buzia jak z reklamy. używałam go okrałgy rok- nie zmieniam na lato na inny bo nie czuje takiej potrzeby nakładm po porstu minimalna ilosc. ale wiesz każdy ma inna cere i musi indywidualnie dobrac podkład dlatego postaraj sie o próbki bo pozniej bedziesz mnie przeklinac:) w rosmannie i naturze maja testery . z tego co wiem lekki jest ten nowy mineralny maybelline ale kolezanka narzekała ze nie kryje dość dobrze i tez wraca do astora.

Gość scorpionnkaa26
trudno znaleźć paletę odcieni a chciałaby zamówic na allegro, jakie odcień to jasny brąz/beż nie wpadający w róż ani pomarańcz?

Gość kasiakasiakasiak87
niewiem, ja mam 001. lepiej idz do rosmanna i obejrzyj sobie testery.

Gość kasiakasiakasiak87
003 jest dosc ciemny . ale niewiem. musisz obejrzyc bo numercja jest tez dzowna:P jest jakis 007