BapkaBoża 7 Napisano 1 godzinę temu Libed tu urósł do rangi eksperta od racic xD to mnie już dostatecznie utwierdziło w przekonaniu że wy macie kompleksy w chùj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZegzyRacica 1 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Ona tu jest i tańczy dlaaa mniee i czyta, spokojnie Elo. Odpisałam Ci w innym teamcie, ale konus krasnal zablokował bo striggerowałam ranę odrzucenia w nim a u sztywniary giny, raną alkoholiczki :D W każdym razie, wpadam , bo podobno racica wrzucała jakies foty libedowi... jakby co to wiecie gdzie je wyslac XD :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 184 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ciekawe czy pieprz czytała o tamtej imprezie. O klaczach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 219 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: ty tu nie wciagaj crazy w narkomanie bo przestaniemy sie lubić za kamienice se mozecie isc ale bez narkotykow jak narko to do moona wracaj Uuu za kamienice możemy iść ale na imprezę już nie? Libed zazdrosny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 5 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, BapkaBoża napisał: No właśnie chciałam zapytać co by to udowodniło skoro podobno każdy widział janusza. Oprócz mje. Skoro każdy twierdzi że gruby to raczej zbiorowej psychozy nie majo. No i trochę upada mit fitnesiary co na koksów leci. Takie som fakty. I może dlatego libido spadlo Masa ludzi widziała to zdjecie ale mistrzyni strategii znowu coś ‚wysle libedow’ jakby to miało zmienić zdanie tych którzy to widzieli to raz a 2 mogłaby je teraz wyblurowac inaczej i libed by powoedzial ze faktycznie wyblurowane no mistrzyni intelektu zdjecie było jak wol i łaskawie twarze były zasłoniete już choi czy maska czy blur. Dobrze ze łaskawie dziecku zaslonila za to ciało w pelnej krasie na pohybel peedo. Io io gdzie jest opieka społeczna Edytowano 1 godzinę temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 5 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Uuu za kamienice możemy iść ale na imprezę już nie? Libed zazdrosny. To i tak niezle ze możemy za kamienice a będzie tam czekał stajenny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 7 Napisano 59 minut temu Mops i opieka społeczna powinna wszystkim wam pozabierać te dzieci za wrzucanie zdjęć. Ktoś pytał o zdanie niemowlaka czy se zyczy by go ktoś ogladal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZegzyRacica 1 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Masa ludzi widziała to zdjecie ale mistrzyni strategii znowu coś ‚wysle libedow’ jakby to miało zmienić zdanie tych którzy to widzieli to raz a 2 mogłaby je teraz wyblurowac inaczej i libed by powoedzial ze faktycznie wyblurowane no mistrzyni intelektu zdjecie było jak wol i łaskawie twarze były zasłoniete już choi czy maska czy blur. Dobrze ze łaskawie dziecku zaslonila za to ciało w pelnej krasie na pohybel peedo. Io io gdzie jest opieka społeczna Mówimy o pamiętnym zdjęciu z panem bebzur a la Św. Miko z wakacji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 19 Napisano 58 minut temu 2 minuty temu, ZegzyRacica napisał: Elo. Odpisałam Ci w innym teamcie, ale konus krasnal zablokował bo striggerowałam ranę odrzucenia w nim a u sztywniary giny, raną alkoholiczki W każdym razie, wpadam , bo podobno racica wrzucała jakies foty libedowi... jakby co to wiecie gdzie je wyslac XD zaraz przyjdzie i klaudia tez cie pewnie blokuje albo bicu bo zawsze blok jest od razy jak oni sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 5 Napisano 58 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, ZegzyRacica napisał: Elo. Odpisałam Ci w innym teamcie, ale konus krasnal zablokował bo striggerowałam ranę odrzucenia w nim a u sztywniary giny, raną alkoholiczki W każdym razie, wpadam , bo podobno racica wrzucała jakies foty libedowi... jakby co to wiecie gdzie je wyslac XD No wysyłała mu figurę do oceny:p ponoc to było wiadome dla całego forum ale widze ze xiebie incydent ominął? Tylko ze to było w epoce kamienia łupanego chyba 2020 czy 21 wiec powinnaś wiedzieć Edytowano 57 minut temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 289 Napisano 57 minut temu 2 minuty temu, tadek batyr napisał: powiedzial ci ze jego poprzednia dziewczyna miala 120cm wzrostu i chodzila na 4 nogach dlatego zerwalas ? nie chcesz kupic janusz podobno o aparycji czarnka z brzucha ? Tamten akurat był normalny, ale miał żonę i dzieci, więc niech się nimi zajmuje. Ty wyglądasz jak Czarnek? pokaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZegzyRacica 1 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: No wysyłała mu figurę do oceny:p ponoc to było wiadome dla całego forum ale widze ze xiebie incydent ominął? Tak, ominał Pomysleć, że jedna z największych hejter wstydziła sie pokazac swoja sylwetke na publiku? dlaczego mnie to nie dziwi Xd Biorąc pod uwagę jak wyglada Janusz łatwo się domyslić dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZegzyRacica 1 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: No ona teraz twierdzi ze tam nie było widać tych postaci i ze wszystkich poyebalo co to widzieli tylko ona mowi prawde Cóż.. Myslała, że zada szyku - tak jak tym tatuażem wsiowym na łydzie, a wyszło jak zawsze XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 5 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, ZegzyRacica napisał: Cóż.. Myslała, że zada szyku - tak jak tym tatuażem wsiowym na łydzie, a wyszło jak zawsze XD A była jeszce fota racicy w piasku? Bo ja tego nie widziałam. Ja widziałam tylko rękę która wygladala jak noga ale ponoc jakaś wielka stopa tez tu ujrzala światło dzienne? Ominęło mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 19 Napisano 47 minut temu 9 minut temu, Nadija* napisał: Tamten akurat był normalny, ale miał żonę i dzieci, więc niech się nimi zajmuje. Ty wyglądasz jak Czarnek? pokaż. jakby mial to by nie mial czasy siedziec w necie tylko robil na zone nie ja wygladam jak chlop znad rowu i nie pokazuje sie publicznie 6 minut temu, ZegzyRacica napisał: Cóż.. Myslała, że zada szyku - tak jak tym tatuażem wsiowym na łydzie, a wyszło jak zawsze XD to byl tatuaz na rece i dziwicie sie dlaczego ja ocenialem a nie wy jak nie odrozniacie reki od nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZegzyRacica 1 Napisano 47 minut temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: A była jeszce fota racicy w piasku? Bo ja tego nie widziałam. Ja widziałam tylko rękę która wygladala jak noga ale ponoc jakaś wielka stopa tez tu ujrzala światło dzienne? Ominęło mnie To była reka? No to kawał chłopa z niej Nie chce mi się wracać do tego, bo to nuda ogólnie i nie mam czasu ani ochoty na inbę, wpadłam, bo myslałam, że coś nowego wkleiła i chciałam zobaczyć ta pieknośc która krytykowała mikro "zmarszczki" na każdym moim avku, gdzie nie dorastała żadnemu do pięt Pamiętam do dziś ta piane z paszczu jak dostawała amoku, że te avki wzbudzały atencję, a nie jej "racico-rąsia", bo niczym innym nie mogła się pochwalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach