Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia666

Depilacja bikinii- najlepsze sposoby

Polecane posty

Gość Kasia666

Czy ktos zna najlepszy sposob na depilacje okolic bikini?( chodzi mi o dlugotrwaly, malo bolesny).

Gość edek bez kolorowych kredek
smarujesz się dżemem, najlepiej agrestowym w okolicach bikini, wchodzisz na balkon, lub na taras i nie wracasz zaraz, kładziesz się i oczekujesz przybywających pszczół, os, bąków, trzmieli, które skuszą się na dżem a jednocześnie trwale wydepilują bikini i nie tylko:) dobrze żebyś wcześniej wzięła jakieś środki przeciwbólowe, bo ta terapia nie jest niestety bezbolesna:) dla urody warto cierpieć:)

Gość co za idioci
jesu czemu tyle debili na świecie. Po cholerę się odzywasz, jak nic nie wnosisz do tematu....chyba normalne pyt dziewczyna zadała... Ja słyszałam że pasta cukrowa jest niezła, osobiście nie próbowałam, ale zamierzam.....

Gość jolajog
najlepszy będzie krem do depilacji z aloesem, jest delikatny i nie podrażnia. Rob też peeling raz w tygodniu, żeby włoski się nie wrastały. Ja dodatkowo mam krem przeciw wrastaniu wosków Keranorm i nawilżającu Nanobase żeby się nic nie łuszczyło. Wszytsko dostaniesz w aptece, za ok 30 zł.