Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnicazagubiona

Jak myślicie? mam miec oczy szeroko otwarte?

Polecane posty

chodzi o to, ze moj chlopak z którym mieszkam, od jakiegos czasu jeździ do sklepu w którym włascicielem jest jego kumpel, jak sie okazało w tym sklepie pracuje dziewczyna o którą jestem zazdrosna :o kilka razy pisała mu smsy zeby wpadł na fajke do sklepu bo ma przerwe itp. jak to przeczytałam to jeszcze bardziej zazdrosc sie nabuzowała. Moja mlodsza siostrra tez mnie pytała czemu on siedzi z ta kobietą pod sklepem( w ktorym pracuje ona) i sobie palą papieroski? widziała ich kilka razy juz :o Czesto nie siedzą sami tylko jest wlasnie ten kumpel mojego chłopaka i jeszcze jeden kumpel no i ta laska :o pozatym ona tez ma chlopaka ktory jest starszy od niej o 13 lat, laska jest po gimnazjum i ma pozycje "latwej" wsrod ludzi i lecacej na samochody :o wczoraj probowalam z nim rozmawiac i stwierdzil ze nic nie ma miedzy nimi, ze nie jest świnią i ze gdyby chciał to juz dawno by mnie zostawił i sie wyprowadził ale mnie kocha, powiedział ze jakby nie byl ze mna to by szukal kobiety starszej od siebie a nie takiej gówniary :o na poczatku jak zaczal tam jeździc to nazywają ja " pustą tipsosolarą" a teraz jak sie burze to mówi " nie moge miec znajomych"? w ogole jestem niezle wkurzona bo jeszcze wczoraj powiedzial " ze no wiesz jak ona sie ubiera tak wyzywająco dyskotekowo" :o odpadam po prostu mzoe sobie cos wkrecam ale przykro mi z tego powodu :( a jak o niej mówie i pytam czy u niej był to się od razu wkiurza i mowi ze go denerwuje takim glupim gadaniem........ :o

Gość czerwony kapturekk
jak mu tak ciągle będziesz truć to się wkurzy i na pewno cie zostawi!

ale jak moge inaczej? nie moge przestac o tym myslec nie wiem co mam ze soba zrobic :(

Gość czerwony kapturekk
powiem tak: też pracowałam w sklepie i wiem jak inne dziewczyny były zazdrosne o swoich chłopaków- oczywiście bezpodstawnie:) . nie znam tamtej dziewczyny i nie wiem czy ona "coś kombinuje" ale na twoim miejscu nie zamartwiałabym się - oczywiście jeśli ufasz swojemu chłopakowi:)

ja mam 25 on starszy a ona mlodsza ode mnie kilka lat

my jestesmy juz 7 lat ze soba i jestesmy swoimi pierwszymi :) i mam pewne obawy co do tego ze nie bedzie chcial sprobowac z inna zeby zobaczyc jak to jest? :(

Gość miej oczy i usta
szeroko otwarte :classic_cool: