Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzinka byl

Jacko wazyl przed smiercia 50kg!!!!

Polecane posty

Gość chudzinka byl

Szok!

Gość oł maj gad
ja pier*** to kruszynka byl on jadal cos?

Król był bardzo chory. Po pierwsze cieprpiał na bielactwo, tą chorobę leczy się dwojako: dopigmentować można, lub odpigmentować skórę. W jego przypadku łatwiej było odpigmentowac. Po drugie miał rzadką genetyczną chorobę, przez nią miał marskość wątroby(stąd niska waga, nie mógł za bardzo jadać) i rozedmę płuc. jego płuca były w tak złym stanie,że przeszczep był jedynym ratunkiem, nie zrobiono tego, gdyż lekarze obawaili sie,że nie przeżyje operacji, tak bardzo był słaby. na lewe oko nie widział w 95%.

Gość nienawidzilamtego pedofila
a ja czekam ze wejde na jakis portal i nie zobacze tam kolejnego newsa o majkelu bo juz nim rzygam. jak tak to wszyscy po nim jechali a teraz wszyscy go kochaja jeszcze chwila a bedamu pomniki stawiac. Paranoja. Zyl to zyl. Umarl to umarl, kim on dla was byl? Jestescie chorzy. Lamentowac nad kolesiem ktory mial cos nie tak pod kopula ....

Gość aguska9999
ON NIE BYŁ PEDOFILEM.NIE MIAŁ DZIECINSTWA I REKOMPENSOWAŁ TO SOBIE ZACHOWUJAC SIE JAK DZIECKO I PRZEBYWAJAC W TOWARZYSTWIE DZIECI ,KTORE KOCHAŁ,ZLI LUDZIE TO WYKORZYSTALI ZEBY WYCIAGNAC OD NIEGO PIENIADZE I GO ZNISZCZYC

Gość anfaluza
jestem pewna że nie był pedofilem i dam sobie za to rękę odrąbać On nie miał dzieciństwa tak jak my , nie brudził sie w błocie,nie huśtał się na huśtawkach,na karuzeli, nie biegał z psem po łące cały czas pracował i ojciec go karcił,dyscyplina i schemat dnia bawił się jako dorosły z dziećmi ale oczywiście jeden rodzic a szczegółowiej ojciec 13 letniego chłopaka zawziął sie na kase Michaela Chłopak jedyne co powiedział to że Michael go przytulił, to dorośli mają zboczone myśli i wszędzie wkładają temat sexu

Gość pokolenie nasza-klasa nic
jackosn 905% swojego zycia spedził działąjac w show biznesie - musiało sie to negatywnie odbic :(

Gość .....ot ..co.....
nie chce zakladac nowego watku o jacksonie bo juz wystarczajaco duzo ich jest. mam pytanie. wiecie moze jak nazywa sie piosenka do jego teledysku gdzie wszyscy sie za rece trzymali?

Gość karambaaaaaaa
podniose, ae chyba trzeba zalozyc nowy watek bo nei ma odzewu