Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość divino

Szukam osoby do wspólnego wyjazdu do pracy.

Polecane posty

Gość divino

Czesc, chcialbym podjac sie pracy np. nad morzem, chociażby sezonowej, jestem w takiej sytuacji zyciowej, ze musze gdzieś pracować. O wiele łatwiej było by więc kogoś znaleźć z kim mógłbym pojechać pracować , dzielić pokój i opłaty. Jestem młody (19), skończyłem w tym roku liceum. licze na to, ze znajdzie sie ktoś kto myśli o tym samym co ja. pozdrawiam.

Gość divino
nie ma chetnych do pracy ???

Gość divino
http://www.praca.przymorzu.pl/ http://www.pracanadmorzem.pl/ nie mam konkretnej pracy, ale z doswiadczenia znajomych wiem, ze mozna dosyć łatwo coś tam znaleźć , potrzebna jest determinacja i chęci. zaczynam od znalezienia osoby która była by chętna do podjęcia takiego działania. pozdrawiam.

Gość kzczmanka
Brzydula chciałaby swojego synka dać ci pod opieke :-D

Gość a nie chcialbys
pojechac np. za granice? jestem dziewczyna i mysle wlasnie o wyjezdzie gdzies do holandii np, tylko wlasnie nie mam z kim. skad jestes?

Gość divino
hej, za granicę tez moglbym pojechac ale nie wiem jak mam rozumieć Twoją propozycje, masz juz coś konkretnego? za granice w ciemno wiadomo jest troche gorzej, niz w polsce, zawsze jest tu gdzie wrocic nie boje sie wyzwan ale pytam w razie czego. jestem z Olsztyna ale to raczej nie ma znaczenia.

synka juz mam:P zapytalam aytora poniewaz mieszkam nad morzem i troche pozno sie obudzil z ta praca:)

Gość jakajaka
hej divino ja myslalam o jakiejs pracy i wyjezdzie wlasnie nad morze ale wiadomo jak to jest trzeba gdzies zamieszkac na poczatek;) jestem z mławy;)

Gość divino
dziewczyny odezwijcie się do mnie na email ustalimy co i jak lepiej w ten sposób niż na forum. moj e-mail: t2tk@o2.pl

Gość ja chce jechac do Holandii
mam 20 lat i chętne bym pojechała. Byłam tam rok temu, problem tylko że nie mam kasy na wyjazd i na początek :(

Gość divino
wasz zapał chyba ostygł czekam na maila, trzy dziewczyny w tym topicu pisaly, czekam na jakiś kontakt e-mail.

Gość divino
brzydula "zapytalam aytora poniewaz mieszkam nad morzem i troche pozno sie obudzil z ta praca" bo mialem zupełnie inne plany, miałem iśc na staż jako pracownik biurowy w moim mieście. niestety ułożyło się tak, że z pieniędzy na staż się nie utrzymam a muszę sam kombinować aby się utrzymać.

prace pewnie i znajdziesz tylko czy Ci warunki beda odpowiadaly?Oferty moga byc przebrane No i jakies zakwaterowanie.Wiadomo nad morzem drogie noclegi

Gość divino
dlaczego ''za pozno sie obudzilem'' wg Ciebie? dalabys albo wiesz kto moglby dac prace nad morzem? warunki nie maja duzego znaczenia, aby miec gdzie sie przespac zeby rano byc w stanie wydajnie pracowac. niezalezy mi na bujnym zyciu prywatnym, musze teraz poswiecic sie pracy.

Gość divino
szkoda ze nikt nie napisal na email a pare dziewczyn do wyjazdu czy to nad morze czy za granice bylo chetnych, ja w razie czego przypominam email i czekam na jakis kontakt: t2tk@o2.pl przepraszam za brak polskich znakow diakrytycznych jezeli kogos to razi,pozdrawiam

Gość divino
ponawiam pytanie

Gość divino
ponawiam jeszcze raz