Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slinkaa2

Jaki jest facet spod znaku Bliżniąt

Polecane posty

z tego co napisali w jednej ksiazce to jest taki( oczywiscie wszystko zalezy od horoskopu indywidualnego czy jakiegos tam) cechy zewnetrznne: -wysoki -szorstka skora -wysokie czolo -szybko cofajaca sie linia wlosow -ruchlwe i pelne wyrazu oczy -zazwyczaj szczuply cechy wewnetrzne: -zawsze w ruhu -bardzo przekonujacy i uroczy -lubi przebywac w towarzystwie -pelen nerwowej energii -bez trudu moze robic kilka rzeczy naraz -inteligentny i dobre poinformowany -barzdzo bystry lecz plytki -ubiera sie w sposob zwracajacy uwage -rzadko mowi o swoich uczuciach ja znam kilka blizniat i to sie nawet sprawdza ale wiesz tak pisze tylko w tej ksiazce wiec nie wiem czy to do konca prawda

Gość Roda
Blizniaki to podobno najinteligentniejsi z wszystkich znakow i najbogatsi, pracowici. Lubią duuuzo sexu. Wymagają sporo od parnerki, szukaja ksiezniczek...Tak wyczytałam:)

Gość gość
Snob,zarozumiały,lubi rządzić, chamski, uważa się za najpiękniejszego,najmądrzejszego,a wszyscy dookoła są niczym,jak poznacie kogoś spod tego znaku,zaraz zakończyć znajomość,za nim doszczętnie was wyniszczy.