Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda1234c

czy to dowod do rozwodu?

Polecane posty

Gość magda1234c

niedawno dostalam emaila od jakiegos mezzcyzny, bylo napisane czesc, to ja Marek.Kiedys poznalaem Cie na czzcie, wygladalas wowczas tak.Ciekaw jestem jak teraz wygladasz? Napisz co u Ciebie slychac?pozdrawim..i wyslalm moje foto.. ja odpisalam co porabial i wyslalam moje foto obecne, oraz napisalam ze nie moge go sobie jakos przypomniec.czy to moze byc dowod do rozwodu ?

Gość magda1234c
okazalo sie , ze to maz mnie "wrobil" , chcial uzysjac dowod ze odpisalam komus kogo nie znam:(

Gość to nie jest powod ale
dziwne ze dajesz foto na czacie facetom, a potem nawet nie wiesz komu - moze cos wiecej masz na sumieniu?

Gość magda1234c
wiesz co, ta osoba przyslala mi moje foto sprzed 4 lat, dlatego myslalam ze sie znamy..zrobial to jakos odruchowo, chcialam sie tez wyzalic , mialam zly dzien

maz jest zdrowo porabany, mozesz sie z ni mrozwiesc bez zalu

Gość tANTARAMPA
tO JEST DOWOD NIE TYLKO DO ROZWODU ALE ROWNIZ DO TEGO Z JSTES GLUPIA CIPA I DZIWKA NA DODATEK. Gdyby wyslal foto jakijs cipy i zapytal sie czy to twoja to bys sobie sfotografowala muszelke i mu wysalala tak? Bosche z kad si biora takie glupie suki

Gość magda1234c
wlasnie wniols pozew o rozwod, ma panienke mlodsza i dlatgeo chce rozowdu.ja jednak nie mam dwowodu ze sie z nia spotyka, wie tylko jego rodzina ale nie chce zeznawac.on na mnie nie mial nic i dlatego taki m i numer zrobil

Gość magda1234c
ja nie fotografuje sie nago a tym bardziej takiego foto bym nie wyslala,a mam duzo znajomych z ktorymi sie wymieniam fotkami, znajomi ze szkoly

Gość magda1234c
czyli moge miec przez to problemy w sadzie, tak?

no fakt zrobilas glupio, bo nie wysyla sie fot ludziom, ktorych sie nie kojarzy, przeciez moga to roznie wykorzystac. No i masz naj;lepszy dowód. A maz do kitu.

jesli to zwykla zdjecie, ubrane, to nie. Moga natomiast uznac, ze latwo i beztrosko nawiazujesz kontakty z facetami . Ale jako jedyny dowod powodem do rozwodu na pewno nie moze byc.

Gość magda1234c
bylo to zdjecie z oim mlutkim dzieckiem...bylam ubrana, usmiechnieta i trzymalam dziecko

Gość magda1234c
po prostu moj maz ma kochanke a nie ma haka na mnie i cos takiego mi zrobil, martwie sie teraz, ze taka glupote zrobilam

Gość magda1234c
moge zostac uznana za wspolwinna rozowdu w tej sytuacji?