Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazio maciołka

Nie dzwońcie do facetów, nie wysyłajcie sms-ów!

Polecane posty

Gość kazio maciołka

Kobiety! Zapamiętajcie sobie- nie dzwońcie do facetów, nie wysyłajcie im sms- ów nawet z życzeniami świątecznymi czy imieninowymi. Odzywajcie się bardzo rzadko. Ja np teraz kręcę się kolo laski co jak do mnie zadzwoni raz na pół roku to jest max, sms-ów nie pisze, nawet jak się rozchorowałem nie spytała o zdrowie. I to mnie jara!!!!

Gość zuzanna 32....
ale co dokladnie Cię jara??? w poniedzialek moja sympatia ma imieniny, ale ja nie wysle mu esa, postanowilam kilka dni temy, nagrabil sobie...:P

Gość tomek_28_28
jasne, nie ma to jak ukarac druga osobe... moze nawet brakiem seksu? gratuluje:/

Gość cos w tym jest ale
pewnie jara cie bo jest tajemnicza i niedostepna, a widac ze o powaznym zwiazku z toba myslec nie moze i dlatego tez cie olewa

Gość cos w tym jest ale
kurde mnie moj olal, przestal sie odzywac, i wlasnie teraz mysle o nim caly czas gdy sie nie odzywa:/

Gość jestem podjarzny na max
ja uwielbiam pisać do pewnej damy ...ki

Gość Kr3jzolek
człowiek napisał bo chciał pokazać kobietą że nie którzy lubią jak kobieta, nie wydzwania, nie pisze, a facet wtedy się główkuje co jest nie tak, czuje złość, jak dla mnie to to jest czasem fajne czasem nie. Sama czekałam na wiadomość o spotkanie, a on perfidnie mnie olewa, się wkurzyłam i nie pisze do niego, dwa dni i da się przeżyć :P