Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taśmunia

Wysyp piosenek ślubnych!co to ma być

Polecane posty

Najpierw ta cała Paulla czy jak jej tem z tym swoim \"znalazłam cię na końcu swiata 💤 Teraz Wyszkoni z \"czy ta dziołcha i ten chłop sa w sobie zakochani\" Niedługo chyba doda coś wymyśli :o Jakis nowy trend?

Gość Brzydsza od BzyDuli
a wyszkoni ma głupią tę piosenke..schodzi na psy jak edyta co to za moda spiewania dla 11 latek??

Gość milena to dziwkaa
no właśnie, rozumiem, że paulla w desperacji takie gówno nagrywa, ale,żeby ania takie coś robiła to masakra :o

Gość Mala _ Mi
a ja na slubie jako pierwsza piasenke bede miec Evanescence "Anywhere" :) a nie jakies polskie badziewia :)

bo to piosenka łatwa, lekka i przyjemna. nic inteligentego a ludzie lubią takie piosenki. wiadomo, że jak coś szybko wpada w ucho to dużo kasy z tego jest :o tylko ze to nie jest piosenka na pierwszy taniec. przyszle panny mlode chyba za bardzo sie slubem przejmują i tekstu piosenki nie znają :o do ani wyszkoni fajnie się mopem po chacie popierdala :)

No, ja własnie też zawsze Anię Wyszkoni uważałam za powazną artystkę, a ona leci w dół :(

Gość Mala _ Mi
robaczek czy ty napisalas ze ta moja nie jest odpowiednnia na pierwszy taniec czy o poprzedniczkach piszesz bo sie pogubilam ?? Bo ja znam doskonale tekst tej piosenki i uwazam ze jest idealna :)

Gość Brzydsza od BzyDuli
ja na slubie bede miec piosenke conga albo oye mi hanto Glorii I odtancze z Ukochanym:) a nie jakies badziewia..