Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia pysia26

Co zrobić pomóżcie!

Polecane posty

Gość Misia pysia26

Mam problem i nie wiem co zrobić. Pewien znajomy powiedział do mnie tak *część zapomniałaś mojego numeru telefonu a ją mu że nie a ty zapomniałeś mój, nie ale kobiety mają pierwszeństwo* Co zrobić zadzwonic pierwsza? Doradźcie mi,

Gość a propo
zwariowalas? niech on dzwoni. w tym wypadku to oni mają pierwszenstwo. ale on chyba nie jest wart zainteresowania jak tak glupio zagadal

Gość Misia pysia26
No sama nie wiem jak ją pierwsza zadzwonie to pomyśli że mi bardzo zależy a nie chce żeby tak myślał. Chociaż mi bardzo zależy to jednak bym wolała żeby to on zrobił pierwszy .osz cholera sama już nie wiem porabani ci faceci

Gość lusterkozapieczlotych
ten swiat jest porabany!!! ludzie nie wiedza juz, jak postepowac, nie wiedza, co robic, jak podejmowac decyzje, BO NAJPIERW pytaja na forach, czy w ogole cos robic... boze...

Wez ten numer od niego i ustaw go zeby sie z Toba spotkal. Jak zrobisz to w neutralny sposob mala szansa ze sie zorientuje ze mu zalezy.

No i zadzwoniłam... nie mogłam już wytrzymać musiałam z nim pogadać i wiecie co jakby mi lżej było na serduszku. Cholera chyba go cały czas kocham.