Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesia -fajna dzioucha

zadufani w sobie faceci

Polecane posty

Pierwszy raz na niego zerkniesz...myslisz: "niezle ciacho" ;) Potem obserwujesz... sposób mówienia, postawa ciala, glos, gesty, urywki rozmów - myslisz: "już mnie do niego ciągnie!!!" Następnie dochodzi do kontaktu OKO w OKO - ty i on. Jak on NA CIEBIE patrzy? jak on DO CIEBIE mówi, CO on mówi?...tak ten kontakt jest najważniejszy : bezpośrednie spotkanie ! mowa ciala... ;) i znów gesty ale tym razem specjalnie do Ciebie, ze względu na Ciebie... już nie te obserwowane... A potem? poznajesz go bliżej i bliżej i BLIIIIIIIIŻEJ i ...? CZAR PRYSKA!!! Bo chlop okazuje się że ma niezwykle rozdęte Ego ! (chociaż czy "niezwykle" jest tutaj wlaściwym określeniem? w końcu u facetów to normalka!) Skromność u facetów musi byćzawsze zdeterminowana przez jakieś niedobory?! Nie może być ŚWIETNYM UROCZYM CIACHEM a jednoczesnie SKROMNYM i NIEZAROZUMIALYM?? Przykre....

Gość cvcvx
A czy kobiety musza patrzyc tylko na ciacha pewnych siebie facetow? Przykre....

Gość beze de ury
faceci maja rozdete ego a kobiety rozdeta glupote. Moglbym to opisac od drugiej strony.

Gość facet_nikly
moze byc skromny i fajny, ale wtedy tez wam nie odpowiada...

Gość zegs
"CZAR PRYSKA!!! Bo chlop okazuje się że ma niezwykle rozdęte Ego" a nawet, jesli nie ma ..rozdetego ego :D to biedny jest, znaczy sie niezaradny. Czemu nie ma przystojnych facetow, bogatych, a do tego skromnych, prawda autorko? W koncu sama jestes idealem, to masz prawo wymagac idealnego faceta.

Gość beze de ury
tu raczej nie ma zadnej zasaday, fakt sa tacy ktorzy maja przerosniete ego, ale zeby to poznac to nie starzcy posluchac czy spojrzec, bo to sa tylko pozory, aby zrozumiec czyjes postepowanie trzeba kogos poznac blizej.

Gość czar pryska
z drugiej strony pewnie lepsi sa tacy cukierkowi maminsynkowie, ktorzy sa prosci, niezbyt skomplikowani i kupuja prezenciki i slodza duzo. Taki to jest ideal. Do tego jeszcze metroseksualny zeby byl i infantylny.

Gość off eerma
normalnie pech. i co tu teraz zrobić? już się lala napaliła a tu facet ze skazą jak się okazuje.

eeeeej :D co to za ataki? :) >>>zegs ///"Czemu nie ma przystojnych facetow, bogatych, a do tego skromnych, prawda autorko?"/// a gdzie ja napisalam o tym że mają być BOGACI??? Ja nie jestem idealem, i nie wymagam IDEALNEGO faceta. Mogę znieśc inne wady ale nie te które mnie baaardzo wnerwiają! Otóż zalożylam ten temat pod wplywem NEGATYWNEJ emocji : widywalam faceta, na żywo nigdy go nie poznalam ale chodziliśmy razem na zajęcia- tacy "znajomi z widzenia" ... a potem przejrzalam sobie jego profil na n-k hehe ;P wizytówka wspólcvzesnego Polaka :P i...okazalo się że uwielbia się PRZEMĄDRZAĆ! pisal na forum takie przemądrzale teksty! jest inteligentny, daje sobie samemu (!) prawo by np. czegoś nie umieć (angielksiego) i nikt się z niego śmiać nie może bo zostanie przez niego upomniany tekstem "że to nieelegancko", "że to nie wypada". A jednoczesnie on sobie WYŁUSZCZA iPODKREŚLA, SZPANUJE wręcz tym w czym sam jest dobry, kpiąc z tych którzy nie sa! "Czyli każdy powinien być humanistą (bo on jest!) więc jeśli nie znasz się na literaturze iberoamerykańskiej to jestes glupi i niedouczony. Natomiast jesli ja nie znam się na j.angielskim to to moja sprawa a ty się nie śmiej bo to chamskie!" No? i co powiecie? Teraz mnie pociesz tylko wypowiedź : ///"tu raczej nie ma zadnej zasaday, fakt sa tacy ktorzy maja przerosniete ego, ale zeby to poznac to nie starzcy posluchac czy spojrzec, bo to sa tylko pozory, aby zrozumiec czyjes postepowanie trzeba kogos poznac blizej. "/// bardzo mądre slowa! dzięki za nie! :) moze za wcześnie ludzi skreslam :/