Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pruderia w trampkach

deserki w słoiczkach

Polecane posty

Czy wasze dzieciaczki zajadają się nimi? Bo mój bąbel niby muśnie ze 4 łyżeczki, ale na tym koniec, a że taki słoiczek jest ważny po otwarciu do 48h to jeszcze następnego dnia ze 4 łyżeczki (czasami jak coś go najdzie to i pół słoiczka) i muszę wyrzucić do kosza.

Gość kawka po poludniu
Sama zjadaj .

moj sie zajada jabłuszkami gerbera i bobovity jablka ze slodka marchewka- uwielbia je . na razie to dopiero poczatki ale deserki mu smakuja a dania i zupki nie

Dań i zup w ogóle nie kupuję, bo ich nie je. Gotuję, więc je domowe. A deserki to tylko danonki albo innego rodzaju jogurciki i serki. O jabłko i marchewka też nawet pójdzie w postaci połowy słoiczka, więc ewentualnie przerzucę się tylko na to.

Gość awieszże
W Danonkach jest hormon wzrostu...

Gość elka morelka
do olawd...... ja też jestem na poczatku wprowadzania nowych pokarmów, dotąd karmilam tylko piersią i póki co to mojemu szkrabowi wchodzą tylko owoce, a zupkami na razie maly pluje....

Gość o kurka wodna
paula . To nie je owoców ? dziwność :O

Gość o kurka wodna
w sumie to on mały jest to ma jeszcze czas , ale owoce to super deser :D

no nie chce owoców, ani kaszek:/ - z kaszek to tylko brokułowy misiowy ogródek.

aaa i soków tez nie chce - jak poczuje, ze w niekapku (butli tez nie chce) cos innego niz woda, to od razu pluje

Gość nie wyobie z glupia baba
DO AUTORKI: Zajmij sie dzieckiem a nie z nudow wymyslasz takie durne topiki, brak slow!

Gość kobieta na zakręcie
Może powinnaś maluchowi pokazać owoca, niech widzi jak go obierasz, kroisz i sama zajadasz. Mój szkrab nie przepadał za warzywami, ale zauważyłam, że uwielbia próbować to co jemy my, więc przygotowałam bukiet sałatek warzywnych i tak też się nauczył.

Gość DuoMama
Nie przesadzajcie z tą krytyką. Skoro dziewczyna pyta to znaczy, że jest to problem i chce odpowiedzi. Naprawdę wasza krytyka jest bez sensu, ani nie na temat ani wcale nie pomocna!!!! Moje dziecko też nie znosi słoiczków. Jedyne owocowe,które są do zaakceptowania to słoiczki HIPP. Zresztą jedyne, które mi też bardzo smakują, są pyszne w przeciwieństwie do innych firm. U nas słoiczki są zjadane ale jedynie w wyjątkowych sytuacjach ponieważ staram się dawać małej świeże owoce. Nie wiem ile ma Twój maluch ale np. starte jabłuszko z bananem jest naprawdę pyszne. A teraz jest sezon na jagody (z odrobinką cukru i jogurtem), truskawki (z makaronem i jogurtem), czereśnie (świeże, kompot lub kisiel) czyli same pyszności. Tak jak napisałam,nie wiem ile ma Twój maluszek ale w formie kisielku możesz mu spokojnie podać wszystkie z tym, że truskawki ostrożnie.