Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona Panna

Jestem z nim , a kocham bylego..NIE CHCE TAK!

Polecane posty

Gość zagubiona Panna
malżenstwo tylko z milosci moze byc

Gość Bogdannnnn
Gówno prawda. Autorka kiedyś się chajtnie z obecnym a będzie kochać i wzdychać do byłego. Strach się bać.

Gość zagubiona Panna
a moze pokocham obecnego ?

Gość Bogdannnnn
A to zakochanie jest od tak po prostu ? Byłego pokochałaś od razu. Po prostu Bach i już jest a tu chcesz czasu i myślisz, że to samo przyjdzie. ? Tak nie ma. Albo się kogoś kocha, albo nie. Nie ma miejsca na myśli w stylu: a może z czasem go pokocham. Z czasem, to po prostu tylko jego będziesz miała a miłość do niego będziesz sobie dorabiała.

Gość mialam tak samo jak autorka
mialam TAK SAMO! identycznie. przejdzie ci.. ja z czasem pokochalem obecnego a o bylym zapomnialam..a teraz kocham bardziej obecnego niz kiedykolwiek bylego:)

Gość mialam tak samo jak autorka
musisz sie wyleczyc z bylego. mi zajelo to prawie 2 lata i sie udalo.. dodam ze z obecnym bylam caly czas a kochalam jak ty bylego.. i wreszcie sie udalo.. uczucie samo minelo do exa a do obecnego przyszlo....i to wiele mocniejsze i silniejsze..podobno najtrwalsze zwiazku rodza sie z trudnych poczatkow:) u mnie to przyslowie sie sprawdzilo w 100%:)

Gość zagubiona Panna
mam nadzieje ze sie uda... Chcoiaz zawsze mowilam i myslalam, ze Jak Kochac to tylko raz i jedna osobe w zyciu... Nie wiem .. moze jest inaczej .. Narazie jest ciezko