Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo proszę przeczytajcie

ratujmy nasze życie

Polecane posty

Nie pozwólsie szczepić!! Pełny Alert - Sprawa nie cierpiąca zwłoki. - Sprawa szczepień dotyczy nie tylko wszystkich Polaków, ale całej ludzkości ! Polacy jak zwykle trzymani są w niewiedzy przez "nasze" media. W moim postingu po angielsku poniżej, chodzi o spisek zapięty na ostatni guzik: rozpętać pandemie śmiertelnej grypy przez przymusowe szczepienia w Ameryce Płn., Europie i Japonii za kilka miesięcy. Szczepionki są wymieszane ze śmiertelnym wirusem, który naukowcy udowodnili, pochodzi nie z przyrody lecz z laboratoriów. Jest kombinacją kilku zwierzęcych wirusów, których normalnie człowiek nie przenosi. Szczepienie zapewnia katastroficzne rozprzestrzenianie się wirusa od człowieka do człowieka. Kombinacje wirusową sformułowano na maksymalną szkodę. Szczepienia rozpoczną prawdziwą pandemie, bo pierwsza będzie li tylko medialna, jak przekonaliśmy się parę miesięcy temu. Śmiertelny wirus co niby "sam" wypłynął w Meksyku, odkryto w partiach szczepionek na zwykłą grypę, przysłanych przez firmę Baxter. Firma posiada nowoczesne zakłady pod Mexico City oraz w Austrii. Baxter wysłał partie zatrutej szczepionki do Niemiec, Austrii, Czech i Słowenii na próbne szczepienia. Zwarty blok tych państw mógłby by fałszywie przedstawiony jako ognisko wyjściowe śmiertelnego wirusa w Europie. Eksperci stwierdzili, że objętość materiału Baxtera dostarczonego do próbnych szczepień wystarczyłaby na zabicie ludności globu kilka razy ! Tylko przez przypadek pracownik czeskiego laboratorium wstrzyknął materiał zwierzętom, stwierdzając natychmiastowe ich zgony. Wszczęto alarm, wszyscy pracownicy czeskiego laboratorium trafili na kwarantannę. Pracownicy austriaccy - do szpitala w Wiedniu, po czym japoński Panasonic zapobiegawczo ewakuował swoich pracowników z Europy. Następnie była eksplozja paczki z zatrutą szczepionką w pociągu ekspresowym w Szwajcarii. Paczkę wieziono z Baxtera w Meksyku do laboratorium szwajcarskiego. Okoliczności wybuchu wskazują na spisek. "Szczepionka" wskutek wybuchu rozeszła się przez system klimatyzacji po całym pociągu w formie aerozolu - najbardziej skuteczny sposób skażenia wszystkich pasażerów. Sprawę wyciszono, ofiar nawet nie poddano obserwacji. W USA gotowe są plany i ustawy stanu wyjątkowego w przypadku pandemii, ustawy uprawniające rząd i wojsko do przymusowych szczepień ludności i likwidacji w przypadku oporu, dziesiątki jeśli nie setki miejsc na masowe groby - setki tysięcy trumien - obozy dla krnąbrnych itp. Austriacka dziennikarka śledcza Jane Burgermeister zebrała dowody i zaskarżyła zbrodniczą klikę (iluminaci, przemysł farmaceutyczny, Światową Organizację Zdrowia, prezydenta Obamę itd). Przygotowała również dokumenty do zastosowania w poszczególnych krajach: http://birdflu666.wordpress.com Polska jest już ofiarą próbnych szczepionek ostatniego lata, celowo skażonym materiałem z firmy Novartis. Jeszcze raz wypłynęła korupcja Polaków, którzy za srebrniki zrobią wszystko dla zbrodniczej globalnej kliki. Kanada właśnie ogłosiła plany szczepień, jeszcze nieprzymusowych, ale gdy rozpęta się śmiertelna grypa od pierwszych "szczepień", ludzie będą się pchać pod igłę. Według Burgermeister, masowe zaskarżanie przez obywateli we wszystkich namierzonych krajach może zapobiec nadchodzącej katastrofie. Potrzeba pilnie przetłumaczyć na polski - i działać ! Na nic troska o pracę i rodzinę, skoro możemy już za kilka miesięcy nie żyć. - Jeśli chodzi o działania anty-iranskie nagłaśniane przez media, są to skryte działania kompleksu jot. Natomiast treść plakatu i petycji wyjaśniam w załączniku. Żeby zrozumieć niektóre rzeczy, trzeba przeczytać pozostałe rozdziały. Jeśli trzeba, podeślę. Niestety, wychodzi ogłupienie Polaków przez media i zaprzątanie ich głów śmieciami jak teczki czy bolki, zamiast edukacji ws. życia i śmierci. Jest za pięć dwunasta... ~MiKey , 28.06.2009 17:47

Gość nuby nuby
a skad wiesz?

Gość cos o tym weim
Hahaha, boskie :D Załóżmy, że jestem spiskowcem, zabijam wirusem całą ludzkość. Możesz mi powiedzieć, CO MI Z TEGO PRZYJDZIE??? :D

to nie sa moje słowa tylko cytat a chodzi o to żeby to rozprzestrzenić te wiadomości i uświadomić ludzi o co tak naprawde chodzi i nie poddać się systemowi!! to jest temat do własnej wiedzy i chciałam tylko pomóc

przyjdzie ci z tego: władza i kontrola nad światem, wprowadzanie nowych rządów a lepiej rzadzi sie mniejszą populacją, ja nie bedę dyskutowac tylko podałam do wiadomości a każdy myśli co chce

podnosze temat raczej informacje

Gość jkhgkdfhg
eee, a kto jest aż taki pazerny na władzę?

Gość wasza glupota
a raczej DEBILIZM, bo ine mam innego słowa jest przeogromny. I sie dziwic ze bachory rosną teraz jakies wynaturzone, ja sie nie dziwie jak mają takie matki, ktore wierzą w śmiertelne wirusy w szczepionkach. Ja pierdziele, średniowiecz, normalne średniowiecze. Ile masz lat kretynko, 13? :|

Gość ratujmy nasze życie
dziekuje za komplement mam prawie razy 3 ale dzieki a człowiek chciałbyc dobry, a wy wierzcie we wszystko,poza tym zmarło 0.4% ludzi na świńskiegl wirusa a chca nas wszystkich szczepić-tyle zmarnowanych pieniedzy -szkoda że nie zaleca sie obowiązkowego szczepienia dla dzieci na pneumokoki bo ich umiera o wiele wiecej!! a nie robi się tragedii z wirusa który został stworzony w laboaratorium żeby postraszyć ludzi i przejąc nad nimi kontrole, a jak komuś sie wydaje że żyje wolnym świecie to jest w błedzie:

Gość ratujmy nasze życie
podnoszę temat

Gość dsds.
przeczytalam to wszystko po angielsku w zalaczonym linku i musze przyznac ze wyglada to dosyc powaznie....

a mało jest wariatów lub szaleńców ostatnio czytałem artykuł http://www.efakt.pl/Palil-ludzi-dla-zabawy,artykuly,45445,1.html a. Podkładał ogień na strychach kamienic, a potem patrzył, jak płomienie buchają wysoko w górę. W dziesięciu pożarach zginęły cztery osoby, a kilkanaście zostało ciężko poparzonych. – Podpalałem, bo mi się nudziło – wzrusza ramionami Damian K. (27 l.), który właśnie stanął przed sądem. http://www.biznes.pless.pl/wiecej.php?action=pokaz&id=13817&PHPSESSID=92c5bed42c0556a1caba1407ccb1b077&pagenum=2&PHPSESSID=92c5bed42c0556a1caba1407ccb1b077 W czwartek wieczorem w szpitalu oparzeniowym w Siemianowicach Śląskich zmarł 19-latek, którego koledzy tydzień temu podpalili "dla żartu".

Gość kjhdsgfj
no dobra, ale czy ja się wreszcie dowiem kto ma taki niecny plan? kosmici, tajne stowarzyszenia czy inna cholera?

w piszcie w gogle Organizatorzy Auschwitz Powracają powinno na pierwszej stronie wyskoczyć na 1 miejscu

Jestem bardzo negatywnie nastawiona do wszelkiego rodzaju manipulacji medialnych. Sama jestem selektywna, jesli chodzi o dobor informacji, w ktore chce wierzyc, a w ktore nie. Malo co mnie obchodzi. Wszystko to tylko akies propagandy, manipulacje, maja nas - normalnych ludzi za nic. Wejdzcie na youtube i wpiszcie w wyszukiwarke Agenda 21. Tam tez uslyszycie co nie co na temat tego, jak rzady chca zmniejszych ludzka populacje. Swiat jest zaludniony az za bardzo, tylko najlepsi i najbardziej wplywowi chca przetrwac. :o

Gość gffgfdgf
"Hahaha, boskie Załóżmy, że jestem spiskowcem, zabijam wirusem całą ludzkość. Możesz mi powiedzieć, CO MI Z TEGO PRZYJDZIE??? " O żal :O Chodzi (jak zwykle) o kasę... Zaraz wymyślą cudowne lekarstwo i zbiją na tym niezłą kasę..

Gość ratujmy nasze życie
www.stopcodex.pl obudzmy się

Gość ratujmy nasze życie
podnoszę

Gość superb
wiadomo że nami konstrolują i chcą przejąć władze nad nami niedługo chipy

Gość lklkkoiohh
Dzieki autorko...dla mnie to cenne informacje!!!! Szkoda mi ludzi, sa glupi i naiwni i lykaja wszystko co pokazuja im media...nie znaja juz innej drogi...:( http://www.youtube.com/watch?v=fIppsNbOAm4 http://www.eioba.pl/a90764/kodeks_zywnosciowy_codex_alimentarius_a_faszyzm http://www.youtube.com/watch?v=ePhDyDbbO-M http://www.youtube.com/watch?v=kRDvbXaQvB8 http://www.youtube.com/watch?v=6oUI7yaoZnE To dzieci sa od was bardziej swiadome;) To na poczatek...ale pewnie i tak nikt tego nie obejrzy... Ludzie obudzcie sie...

Gość lklkkoiohh
Pewnie ktos za niedługo skasuje ten topik;)

Gość ja obejrzałam
pewnie skasują ten topik bo im to nie na ręke może byc, ja obejrzałam,wolałabym zeby nigdy do tego nie doszło ale jest tyle faktów potwierdzających nowy porządek świata że czasem zaczynam się bać, nie trzeba w to wierzyć wyznawać ale mieć trzeżwe spjrzenie na świat i nie łykać wszystko co nam karza, nie dac sie manipulowac i trzeba walczyć o wolny wybór, zal mi tych ktorzy nie widza niczego

Gość ijaiaiaiiai
Dokladnie mam takie samo zdanie...bo jesli juz zacznie sie dziać bardzoooo zle to przyjamniej bede tego swiadoma...W tym momencie nic nie jest w stanie mnie zdziwic...Przeraza mnie ten swiat...a jeszcze bardziej naiwnosc ludzi. Dziwne, ze wiekszosc z was reaguje na takie informacje agresja, glupimi, bezmyslnymi tekstami...to żałosne. Nie bedzie dobrze póki ludzie sie nie obudza. Wszystko jest zapisane w ustawach, sa na to dokumenty, wystarczy poszperac ,a wszystko jest. Jednak was to nie interesuje bo jestescie pochlonieci innymi rzeczami.Lepiej wejsc na onet i zobaczyc co tam u Dody nie?

Gość iiiihjfgkkfkf
No i jak widac nikt nie jest tematem zainteresowany;) to normalne.

Gość ja obejrzałam
świeta prawda że ludz na te informacje reagują agresja i nazywaja to bzdurami bez zapoznania choć trochę sie z tematem, naprawde żal, przecież cały czas widać że żle dzieje się ze swiatem a tzw terroryści to tylko są stworzeni po to żeby ameryka mogła robić co chce przez zastraszanie ludzi, szkoda słow

Gość iiiijijijjii
Dokladnie;) bajka o terrorystach jest niezła... ale Kowalski sobie mysli, poki mi jest dobrze to wszystko jest ok...tak czy nie? A my jestesmy nawiedzone....bo piszemy o tak kosmicznych rzeczach;)