Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tggeg

Gdy zapraszacie koleżankę z innego miasta na dwa dni

Polecane posty

Gość tggeg

to jak spędzacie czas, jakie wymyślacie wycieczki, co serwujecie do jedzenia? Czy możecie mi podpowiedzieć? Trochę (no dobra, bardzo) się stresuję bo ma mnie odwiedzić bardzo lubiana i wyczekana kumpela, i chciałabym żeby miło spędziła u mnie czas (dwa dni z jednym noclegiem). Poza tym czy na materacu da się spać? Niestety nie mogę zaproponować jej czegoś lepszego... Czy może łóżko turystyczne byłoby lepsze?

Gość teztakmam
odstąp jej włąsne łóżku :P

Gość fifty fifty
najlepiej zaprosic grupkę ludzi na nocną balange :D

Materac ok :) W końcu to tylko 2 dni. Za dnia oprowadź ją po atrakcjach we własnym mieście. Idźcie do jakiejś fajnej knajpy na pizzę. A wieczorem zaproś znajomych na piwo, albo wybierzcie się na dyskotekę :)

Gość ciezko nam odpowiedziec
bo nie wiemy jakie mozliwosci ma Twoje miasto

Gość tggeg
No miasto ma trochę możliwości i okolice ładne (oj, nie chcę pisać jakie). Tylko wszędzie musiałybyśmy jeździć transportem publicznym. Ciągacie gości tramwajami i autobusami? I dzięki za podpowiedź z knajpą. Jakieś tam są ale zwrócę baczniejszą uwagę na to gdzie i jakie.

No jasne, autobusy są w porządku jeśli nie masz własnego samochodu :p Bo domyślam się że jeszcze młoda jesteś? :)

Gość tggeg
No właśnie myślałam żeby ją popytać a nawet przygotować jakieś propozycje do wyboru. (Taka młoda nie jestem ale samochodu i tak nie mam choć może pożyczę. Tylko jeżdżę b.rzadko więc wolę nie brać odpowiedzialności za pasażera.) Dzięki za podpowiedzi. Czytam i trochę się odstresowuję, widząc że wiele brała pod uwagę. A w praktyce sprawdził się Wam i gościom jakiś przykładowy plan dnia?

Gość tggeg
* brałam (ja) pod uwagę