Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobity.

Właśnie dowiedziałem się, że starciłem psa

Polecane posty

Gość dobity.

rodzice zabrali bo na działke i przepadł w sobote , dopiero teraz się dowiedziałem, mimo że jestem facetem płacze jak bóbr, miał 16 lat i był jedynym moim przyjacielem :(:(:(:(

Przykro mi :-( naprawde współczuje, ja mam dwa pieski i one tez dużo dle mnie znaczą.

Gość Szachownica907085
Bardzo mi przykro, ja tez się strasznie przywiązałam do mojego psa :( nie martw się smutek minie po pewnym czasie

Gość dobity.
jutro jade go szukać ale 2 dni już pada ciągle :( najgorsze że niewiem co się stało, czy go potrącił samochod czy ktos go zabral czy moze nadal sie walesa...:(

Gość dobity.
pobaralem numery schronisk i jutro bede dzwonic...Boze co ja bym dal zeby sie odnalazl..:(

:( współczuję... wiem przez co teraz przechodzisz:( po stracie mojego też długo płakałam. Chociaż Twój ma jeszcze szanse, że się odnajdzie. Może szuka drogi do domu, bo na działce tęskił za Wami

Trzymaj się jakoś. Wierz, że znajdzie się! Będzie pewnie przestraszony i będzie wymagał długiego smerania po plecach! Trzymam kciuki z całej siły!

Gość madziattt
:( współczuje,ja mam 2 koty,kocham je jak wariatka,strasznie bym przezyła ich zaginiecie:(

Gość ..............ds
Znajdź numer najbliższej lecznicy weterynaryjnej i tam zadzwoń. Jak zgubił się mój pies to pierwsze co zrobił znalazca poszedł do lecznicy i zostawił swój numer kontaktowy. Powodzenia. Trzymam kciuki

Dzwoń do okolicznych schronisk i porozwieszaj ogłoszenia (najlepiej ze wzmianką o nagrodzie) moze ktoś go widział.Nie trać nadziei!

Gość c vbnm
jaka rasa ? szukaj ja kiedyś znalazłam pieska zawiozłam do schroniska po 2 dn.zjawiął sie właścicielkaq

Gość c vbnm
a skąd jesteś może pomogę..?

Mi kiedys kot z okna wyskoczyl myslalem, ze oszaleje, ale go znalazlem po mniej wiecej 3 godzinach lazenia w trawie sie tazal :D glowa do gory moze bedzie dobrze :)

Gość dobity.
z Poznania ale zginał w miejscowości Nowy Dębiec koło Kościana, nadzieja umiera ostatnia więc musze go szukać :(

o jej.. to głupi pomysł miałam z tym, że piesek wybrał się w podróż do domu:( mieszkam w ok.Poznania i wiem, że z Kościana miałby za daleko:(

Gość dobity.
mam znajomych, przyjacielem był tylko on , jako jedynak był jedyny co na mnie czekał w domu, byl taka iskierka w moi mzyciu, teraz jestem sam jak kolek......

Gość w okolicach ddfv
oj ja z gda.szukaj prosze Cię, bo zwierze teskni tak samo jak Ty popytac ludzi

Gość koxa
ja tez jestem sama , i wiem co czujesz....

Gość w okolicach ddfv
szukaj też w ogłoszeniach może ktoś znalazł trzyma w domu