Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nev

jak powiedziec chlopakowi?

Polecane posty

Gość nev

jak powiedziec chlopakowi, ze nie lubie, kiedy nie konczy we mnie? biore tabletki antykoncepcyjne, on jednak ma jakiegos swojego fizia, nie chce miec narazie dzieci mimo swoich 28 lat, wiec i tak uzywa prezerwatyw, jednak kiedy nie ma ich pod reka, po prostu konczy na zewnatrz, co ostatnimi czasy zaczelo mnie bardzo irytowac, zniecheca mnie to nawet do seksu z nim, ale jakos nie potrafie sie zebrac, zby powiedziec mu to w twarz... jak mu to "delikatnie" dac inaczej do zrozumienia?

Gość jesoooo
powiedz mu to samo co tu,to proste

Gość globus_histericus
przede wszystkim 28-letni facet jest skory do zabawy a nie do rodziny i dzieci. wiec sie nie dziw. dobry wiek dla faceta na dziecko to 35 lat kiedy juz sie wyszaleje. przede wszystkim zwroc mu uwage zeby ZAWSZE mial pod reka gumke. wtedy nie bedzie problemow z niekonczeniem w tobie. ot tyle.

może daj mu do przeczytania ulotką od tabletek anty, napewno jest tam napisane jaki dają %pewności. Może go to uspokoi. Albo postrasz,że przez stosunek przerywany może nabawić się nerwicy.

Gość nie wiem o co chodzi...
co to za seks bez zaufania?? powiedz, ze nie lubisz i tyle, jak cie szanuje,. to nie bedzoe tak robil...

Gość nev
no prosze, chyba wystarczy to, ze zadbalam juz o tabletki anty :/ jestesmy juz ze soba ponad rok, i dopiero teraz zaczelam sie zastanawiac, ze to jakas oznaka... nie wiem, braku zaufania... po prostu wkurza mnie to, ze mimo zabezpieczenia, czyli moich tabletek, on chce sie zabezpieczac "bardziej", jakby seks mial byc tylko dla spelnienia potrzeby, a nie z milosci. od kilku dni sie zbieram zeby mu to powiedziec, i wciaz jakos nie moge, nie wiem jak :/