Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przygnebienie oka

Prosze...

Polecane posty

Gość Przygnebienie oka
Dorosly czlek odrozni nedzna prowokacje, od konkretnego tematu, ktory ktos zaklada po to by znalezc odpowiedz na pytanie/porozmawiac. itd. jesli ktos nie potrafi tego odroznic-iternet-forum, nie jest dla niego/niej. czasem tu mozna kogos nieswiadomie skrzywdzic, i o to mi chodzi.

Gość dowodca rogali
Cool story bro. Zjedz rogala ;(

Gość Przygnebienie oka
OWNED 2 :/ rogal..rzadzisz:/

Gość dowodca rogali
Jestesmy sami myszko, za pazucha mam ostatniego rogala na tym forum, chcesz kawalek ?

Gość Przygnebienie oka
Rogal, jestes gejem czy co? :O ://

Gość dowodca rogali
Jestem aseksualny, chce sie tylko podzielic posilkiem. Rogal to stworzenie boskie.

Gość Przygnebienie oka
Majster, robisz w piekarni? skad masz tyle rogali? bo nie chce podejzewac ze jestes az takim mutantem.

Gość dowodca rogali
Pracowalem, wczoraj odszedlem. Duzo widzialem w ostatnich miesiacach, pracownicy pluli do chleba jak byli zli na szefa zmiany. Dzis dostaje rogale od zaufanych dostawcow i napelniam nimi spizarnie kafeterii.

Masz racje! Mam zaburzenie jak ktoś pyta czy to ciąża, bo kochał się bez zabezpieczenia i nie wie, albo ma problem z partnerem i z nim nie rozmawia tylko pyta na kafe. To zaburzenie zwie się kurwica :) Pozdrawiam

Gość wyjsc zamaz/ozenic sie
tak przyznaje - odreagowuje tu stres bo mam pojebanego meza, metke despotke, sama jestem matka do dupy a do tego mam baznadziejne zycie seksualne i mieszkam z tesciami - sorry ale gdzies to musi znalezc ujscie

Gość OKOO OKO
Rozumiem ze jak cie dziecko zapyta co to takiego siusiak, itd. to powiesz ze ma kurwice? ladnie...

Gość OKOO OKO
Odreagowywac stres, a bezczelnie kogos atakowac lub wysmiewac to 2 rozne sprawy, tutaj mamy do czynienia przewaznie z ta druga.

A dla Ciebie to normalne, że ktoś na kafe pyta czy jest w ciąży? Dla mnie to śmieszne. Ktoś jest nieodpowiedzialny bierze się za seks bez zabezpieczenia i potem wypisuje głupoty na kafe. Sory ale akurat Twój post o siusiaku nijak ma się do tego co napisałam

Gość borabora
Jeśli ktoś udziela się na kafe tzn,że ma dostęp do internetu a jak ma dostęp do internetu to może np. poczytać sobie na odpowiednich stronach o antykoncepcji,stosunkach przerywanych,odchudzaniu itp.Strasznie irytujące mogą być ciągle powracające pytania:czy jestem w ciąży?czy mogę być w ciąży? czy waże zbyt dużo? czy on mnie kocha? czy sukienka jest ładna?óżne ludzie mają problemy,dylematy ale zanim ktokolwiek napisze na kafe niech się zastanowi co pisze i czego oczekuje od reszty użytkowników,bo my naprawde nie jestesmy w stanie stwierdzić czy panna jest wciąży i czy chłopak ją kocha:) pozdrawiam

Gość OKOO OKO
Gdzie jest napisane ze to forum jest dla elity-wszechwiedzacych? nie ma prawa zajzec tu glupiutka nastolatka i zadac pytania? bo zaraz zostanie wysmiana? ja wiem, to bywa irytujace, ale Wy, stali forumowicze, chyba po to min. jestescie zeby odpowiedziec,porozmawiac, nie umiecie? nie chcecie? po co zatem tu jestescie? dla wlasnej przyjemnosci? tak. a potem robi sie taki chaos.

Wiesz co takie pytania o ciąże są tu 5 razy na dzień. Jestem zdania, że jeżeli ktoś się bierze za seks to powinien liczyć z tym co będzie po. 2 rzecz to np. dziewczyny pytające o tabletki anty....owszem są takie które mają problem i wtedy staram się pomóc, ale są i takie którym zwyczajnie nie chce się czytać ulotki.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej