Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda gęś

co mu napisać

Polecane posty

on wyjezdza na wakacje... to początek naszej znajomosci.... wlasnie mu zycze udanego wypoczynku i chce dodac cos (by o mnie nie zapomnial) co mu napisac: a) mam nadzieje, ze odezwiesz sie po powrocie b) liczę na to, z e zdasz relacje z podrózy c) odezwij sie jak wrócisz, proszę d)???????? chcialabym, zeby bylo jakos cieplo , zachęcajaco pomózcie:)

Ja będzie chciał to sam z siebie się odezwie. Do niczego Go zachęcać nie musisz.To moje zdanie ;-) Pozdrawiam

jesli zalezy mu na tej znajomosci to nie musisz w ogole do niego pisac, a i tak on odezwie sie; ale wiadomo, ze chcemy byc mili, a nie chamscy, wiec napisz mu tylko, ze zyczysz udanych wakacji i finito.

ladyeees :) własnie odpisuje na jego wiadomosc, wiec teraz ja pisze a chcialam tak tylko zaznaczyc, ze byloby fajnie jakby sie odezwal:)

ladyeees :) własnie odpisuje na jego wiadomosc, wiec teraz ja pisze a chcialam tak tylko zaznaczyc, ze byloby fajnie jakby sie odezwal:)

Gość edek bez kolorowych kredek
najlepsza wersja d) :)

Bellissima :) haha to bym przegieła , on jest taki powazny i stateczny :) i chyba mnie to w nim kręci, bo jest przeciwienstwem mnie i ktos mmi dobrze napisal, z e odp d napisze . ps i nic, niech mysli, co tam mialo byc a tak serio nie wiem :(

Gość malinowapestka
może nic takiego zobowiązującego, bo skoro to początek waszej znajomości to dobrze by było, żeby się nie zniechęcił ;) ale jednocześnie trzeba podkreślić, że będziesz tęsknić i czekać na niego ;)

juz napisalam :( i wyslalam nic nie napislam o tym , zeby sie odezwal :( macie rację, jesli bedzie chcial, to i tak to zrobi kazalam mu tylko uwazac na siebie i tak pewnie d.. wołowa z tego będzie, bo mi chyba na nim zalezy, a jak mi na kims zalezy, to nic z tego nie ma dziekuje za rady