Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnasniadaczekolada

Duuuzzzze balony czy faceci to lubia?

Polecane posty

Gość czarnasniadaczekolada

Mam bardzo duze piersi rozmiaru 80d i powiem wam ze zauwazam ze staniki sa na styk, niedlugo pewnie zmienie na (szok) czasem mi glupio bo tak faceci sie na nie patrza i zawsze jaies komentarze ciezke to zycie hehe Czy mam szanse z takimi balonami znalezc fajnego faceta czy tylko beda we mnie widziec obiekt seksualny?

ty sie lepiej przyzwyczaj :D ja mam 80C i czesto mi sie zdaza ze facet prowadzi konwersacje z moim dekoltem a nie ze mną chociaż jest wyzszy ps. ja znalazłam :D i życie jest piękne a ten o dziwo nie poleciał na biust

Gość jaaaaaaaaaaa karolaaaaaaaaaa
hej wiesz ja mam podobnie troszke mniejsze niz Ty ale wystarczajaco przykluwaja uwage i niesttey jestem sama mimo ze uroda nie grzesze ale jak sie z kims spotykam to albo tak jak kolezanka wczesniej powiedziala gadaja do mojego biustu albo chca mnie tylko przez 1 noc widziec:) ehszzzzz mezczyzni;/

Gość jhfburev
ty masz 80d a co ja mam zrobic jak mam 65e? pod biustem jestem waska, a w biuscie masakra...

Gość borabora
ja mam 70D i mam gdzieś czy faceci gapią sie na moje piersi czy patrzą w oczy-ich sprawa.

masz gdzieś? to chba takich problemów nie miałaś. jak mi wisi rozówca to tez mam to gdzies ale jak chodzi o powazna rozmowe to juz jest problem

Gość anonimD
ja osobiscie lubie takie wieksze zeby mozna bylo zlapac w dłoni :D ale musza byc jedrne a nie jakies zwisy bo takich to faceci nie lubia :p

Gość bdzfhngz
a co to jest 70 d to male piersi :o ja mam 60f i to sa malutkie cycyki :o a wy nosicie niedopasowane stanikiw idocznie :o

Gość yujyk
a co ja mam powiedzieć jak mam 55Z