Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuleńkaaa

Oglądaliscie wczoraj na TVP1 Miasto śmierci

Polecane posty

Gość kasiuleńkaaa

Muszę przyznać że nie głupi był ten film. Tylko smutne jest to że na prawdę tyle kobiet tam ginie, to jakaś paranoja, co w ogóle kieruję takimi "ludzmi" że zabijają:O

Gość
Nie oglądałam. Był o tym reportaż pod tym samym tytułem. Historia przerażająca, podejrzewalli,że to był ktoś z policji, ludzie bali się mówić.

Gość
To był jakiś psychol, ta sama osoba, ludzie wiedzieli, ale bali się o swoje życie, nie chcieli rozmawiać z dziennnikarzami.

Gość kasiuleńkaaa
Ale przerazające jest to że na końcu tego filmu napisano że dalej tam giną te kobiety z tych fabryk, jak dla mnie to masakra jakaś , dlaczego nikt tym sie nie zajmie:(

Gość kimi 123
Oglądalam i oczom nie wierzyłam, że takie rzeczy dzieją się kobietom w XXI wieku. My jednak w Polsce nie mamy takiego piekla , przyznacie kobiety.

Gość a czy to pierwszy raz
ludzie traktowani są jak towar ? przecież ciąle gdzieś na świecie kobiety są wykorzystywane, gwałcone, zabijane....

Gość a czy to pierwszy raz
może w Polsce się tyle nie słyszy o kobietach ale nadal jest wiele kobiet maltretowanych we własnych domach i ani policja ani sądy nie są w stanie im pomóc

Gość kasiuleńkaaa
Ale to co oni robili z tymi kobietami przerasta ludzkie pojęcie i jeszcze na taką masową skalę aż dziwne że nikt nie reaguje na to SZOK

Gość kasiuleńkaaa
Oglądałam też kali film-dokument "Przeznaczone do burdelu " i muszę przyznac że to co dzieje sie na tym świcie jest jakies chorę :O Jakbym miała mieszkać Slumsach to odrazu wolałabym sobie w łep strzelić , jak w ogóle można tak żyć:O

Gość wadrwzka
:O