Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaaaa

jakie kosmetyki do cry tlustej i wrazliwej?

Polecane posty

Gość wiolkaaaaa

ze sklonnoscia do tradziku juz chyba wszystkie dostepne w drogerach wyprobowalam i nic

a próbowałaś glinki ?? ja uważam że zielona glinka jest rewelacyjna. Nadaje się właściwie do każdego typu skóry, zwłaszcza do cery mieszanej. Oczyszcza, działa przeciwzapalnie, tonizuje. Kiedy skończą się problemy z cerą to i zakres pozostałych kosmetyków będzie większy. Najwygodniejsza do stosowania jest glinka w paście. Ja osobiście używam Cattiera - marka znana i uznana, a ja się nie zawiodłam. Warto spróbować. 100 ml glinki to koszt rzędu ok 20 zł. Nie wiem czy Cattier jest dostępny w szerokiej sprzedaży. Ja ostatnio długo szukałam w sklepach ale nie mogłam znaleźć. W necie znalazłam m.in. na esentia.pl. Możesz też spróbować innych marek, ale myśle że glinka by Ci pomogła.

Gość a próbowałas kosmetyki
apteczne? Np iwostin?

Z tego co ja kupowałam z apteki to dobry jest krem właśnie Iwostin , mi żel do mycia twarzy za bardzo wysuszał skóre, użwywałam też bardzo dobry krem dr Ireny Eris PHARMACERIS ale do popekanych naczynek na twarzy ale z tej seri jest dużo kosmetyków na pewno jest też do cery tłustej a koszt ja płaciłam ok.40 zł. za krem