Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Musza liczyć się z tym głównie urodzeni i mający ważne elementy astrologiczne na poczatku barana,raka,koziorożca:P.Np. urodzeni od września do grudnia 1973 roku oraz około 25 .3,6,12 możliwe że będą mieli duże problemy:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amamt Wszech Czasow k.odwetowa Napisano Czerwiec 28, 2009 mam remont ubikacji a jadłem śledzie w śmietanie przeczuwam najgorsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 28, 2009 Amant widze że sie na tym znasz co liczby mówią o mojej wadze ? jest szansa ze wzrosnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Ja nie wróżę z liczb ale z dat i miejsca urodzenia:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria Curie Skłodowska 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Amant powróż Marysi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria Curie Skłodowska 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria Curie Skłodowska 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 A to nie! Łaski bez :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Nie zaglądałem wcześniej to nie marudź:P.Jak podasz ta prawdziwą datę to może się postaram:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MłodaŻona Napisano Czerwiec 29, 2009 Amant, ja podam, powróżysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria Curie Skłodowska 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 25.11.1974r Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basia zowa na forum Napisano Czerwiec 29, 2009 hej amancie a co mi powiesz? nikt nigdy mi jeszcze nie wrozyl, ale fajnei by bylo troche poznac przyszlosc... moja data : 21.02.1982 dzieki z gory ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ukrywaj prawdy Napisano Czerwiec 29, 2009 amant przyznaj sie lepiej ze poprostu zjadles jakąś bambucze i teraz bedziesz mial w nocy z tyłka gazowy holokaust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 urodziłam się trzeciego, jestem koziorozccem...moze wyniki z matur tej nocy podadzą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria Curie Skłodowska 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Amant ja czekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MłodaŻona Napisano Czerwiec 29, 2009 Amant! Ty...Ty...Ty oszukańcu jeden! :P Naobiecuje taki a później znika! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 jak to amant a moze tam wróży?:P przebrał się w ciuchy babki, założył bizutterię i zaciąga się papierosem nad kartami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria Curie Skłodowska 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 MlodaZona ja juz czekam od półtorej godziny i wróżby niet :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsfsdfsd Napisano Czerwiec 29, 2009 on zadusił sie swoimi gazami:o przypuszczalnie chodzi o dwupierdzian kapusty i tetrabączan grochowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Nie marudzić:P.I podawać dokładne daty:P.Mam jeszcze inne zajęcia niż wróżenie:P.Musicie troche poczekać:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Kapusty dawno nie jadłem a groszku jeszcze marysia skłodowska o ile urodziła się w nocy na początku doby wkrótce będzie miała duże problemy:P.Ale generanie w najbliższym czasie nie widzę nic ciekawego poza sekstylem saturna do marsa i merkurego:P.Może to oznaczać przyjemne orgie:P.Ale to nie będzie zbyt długo trwało:P. Basia zowa na razie masz sekstyl plutona do słońca i może to być coś dobrego;).Poza tym nic ciekawego O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach