Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

worek mosznowy

właśnie zostawiłem kobietę /

Polecane posty

Gość asiulindaaaa
ja sie zawsze staram utrzymywać kontakty po roztsaniu i strasznie mnie dołuje ze ktos nie chce. Nie wiem, moze jej napisz ze tak na prawde bardzo ją polubiłeś, chciałbyś z nia kontaktu i niech ci napisze ewidentnie, że nie chce, to wtedy trzeba dac sobie spokoj-nie ma wyjscia niestety

Gość bezimienna .
Ok ja prezentuje drugą strone.. Poznałam kogoś właśnie w taki sposób i nam nie wyszło.. Nie chodzi o to, że nie iskrzyło, bo iskrzyło.. była burza z piorunami, jakbyśmy zbyt często przebywali ze sobą to byśmy się pozabijali. Powiem tyle, jeśli emocje się pojawiają i któraś ze stron oczekuje czegoś więcej, a tak z reguły jest to nie będzie to bezbolesne..

Gość bezimienna .
a mogę zapytać czym ją wkurzyłeś? tym, że powiedziałeś, że jej niczego nie obiecywałeś i to był dla Ciebie tylko seks, lubisz ją ale nie ma przyszłości dla was?

jak dobrzez ze w koncu ktos ma tamat topiku. dzieki dziewczyny No własnie burza była, i toi zajebista, ale to za mało, poprostu wiem ze to nie to. ale i tak szkoda:/

Gość asiulindaaaa
może po prostu niedelikatnie jej powiedziałeś Zamiast powiedzieć, ze bardzo ja lubisz al;ejednek to nie to, powiedziałeś ze była panienka tylko do łózka. Ale wiesz, że zazwyczaj i tak ludzie nie chcą utrzymywac kontaktu z byłymi... A szkoda. a ona utrzymywała kontakt z jakimkolwiek byłym????

a mogę zapytać czym ją wkurzyłeś? tym, że powiedziałeś, że jej niczego nie obiecywałeś i to był dla Ciebie tylko seks, lubisz ją ale nie ma przyszłości dla was? chyba tym, że ja wyprzedziłem. dzis zadzwoniła i powedziała ze chce pogadac, ze tak byc nie moze. Wiec wsiadłem w auto, pojechałem do niej,, i powiedziałem ze to koniec. Generalnie wyjełem jej to z ust. Ale tez powiedziałem, że chce kontynuowac znajomosc na stopie kolezenskiej. ehhh powiedziała, ze kobiety nie znosza jak facet mowi podczas zerwania , polubiłem Cie kontynuujmy znajomosc na stopie kolezeniskiej. tak jest rzeczywiscie?

raczej nieutrzymuje kontaktów z byłymi facetami, pewnie dlatego i dla mnie nie chce wyjatku zrobic. poza tym asiu, własnie zaczełem swoj monolog od tego ze ja lubie, o koncu tego "zwiazku" powiedziałem na koncu

Gość asiulindaaaa
zależy, ja tam bym sie cieszyła jakby ktoś mi tak powiedział. przynajmniej ja bym nie musiala sie chociaż raz gimnastykowac i wiele znosic(przynajmniej napoczatku po rozstaniu) by kontynowac znajomosc . Chociaż w sumie zawsze sie opłaca :)

Gość asiulindaaaa
no to dupa blada, prawdopodobnie nie będzie chciała utrzymywac kontaktu...ale może zapytaj czy masz się do niej już w ogóle nie odzywać i czy na pewno tego chce?

Do autora Może boli ja ze to koniec? Może chce ci zrobić na złość bo wie ze zależy ci na kolezenstwie...

powiedziała ze nie wie czy bedziemy utrzymywac kontakt, a czy na złośc kto wie. koncze drina i ide spac dzieki za podpowiedzi:)

Gość facet_odrzucony
jak kobieta mowi "nie wiem", to znaczy nie. i tyle. nauczcie sie.

Gość bezimienna .
heh, to mam trochę inną sytuację. Bo na początku to on naciskał na ten związek, ja byłam chłodna, z czasem jak mi zaczęło zależeć, to wyczułam, że on już się nie angażuje i bierze mnie na dystans.. życie jest dziwne

Gość zmęczona tym dniem
A ja popieram jej zachowanie, w takich przypadkach istnieje zbyt duże ryzyko złamania granicy koleżeństwa, a wtedy taki układ cignąłby się w nieskończoność, a nie koniecznie byłoby to korzystne dla niej.

Gość zmęczona tym dniem
facet_odrzucony nie koniecznie się z Tobą zgodzę , jak mówię "nie wiem" to nie wiem, nie staram się doszukiwać drugiego dna w tym co mówie. Ale zdarza mi się zmienić zdanie , no cóż kobieta zmienną jest ...