Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angeleveve

Projektor- polecacie?jeśli tak to jaki?

Polecane posty

Gość angeleveve

chciałabym kupić mojej córeczce projektoe , taki który wyświetla obrazki na suficie , to dosc drogi zakup wiec pomożcie drogie mamy czy warto?i jesli tak to jaki? dziękuje z góry.

Gość ja mam.....
nasza mała ma taki http://cgi.ebay.co.uk/Tomy-Disney-Winnie-The-Pooh-Sweet-Dreams-Cot-Light-Show_W0QQitemZ320366772003QQcmdZViewItemQQptZUK_Toys_Games_Toys_CA?hash=item4a9758ff23&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A1%7C39%3A6%7C72%3A1683%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A25 i według mnie jest super bo reaguje w nocy na pacz dziecka sam sie wlącza a ona spokojnie zasypia ma tylko 5 tyg. a od jakichs 2 na niego reaguje ....

Gość gość
Zdecydowałem się u siebie na kino domowe w całości zaprojektowane przez polskiego producenta i jego ekipę Kraftmann i nie mam absolutnie żadnych powodów do narzekania. Solidna robota, przyjmują pilne zlecenia w Wawie. Dostałem od nich kontakt od kumpla, który siedzi dość długo na tym rynku i zachwalał, więc podbijam przy okazji ;)

Gość gość
Wiem, że hurtownia av www.uchwytyekranyprojektory.pl poradzi sobie przy projektowaniu nagłośnienia przy dość ważnych eventach. Mają statywy, oświetlenie, mikrofony w niezłych cenach. W Warszawie i w zasadzie w kraju niczego tańszego w tej kategorii jakościowej nie udało mi się znaleźć. Jak masz inny namiar to chętnie poznam. Pozdrawiam.

Gość RObertyui
Ewenty? Przecież to wątek o projektorze do wyświetlania obrazków dla dziecka :/ Panie pozycjonerze, skup się PAN!

Gość gość
:D:D:D dobre:D

Gość martaaa

W zasadzie wszystko można zamówić w firmie Kraftmann jeśli chodzi o wyposażenie sal konferencyjnych czy salek kina domowego. Mają uchwyty, ekrany projekcyjne z napędem, sterowanie ręcznie, stojaki i tak dalej. Polecam ich.