Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalija nataszja

jak wyglądał wasz seks na sam koneic ciąży?

Polecane posty

Gość natalija nataszja

ja musze przede wszystkimc włozyć bardzo dużo pracy, żeby mieć ochotę ;) a poza tym - po skończeniu, nawet jak jest najdelikatniej i najpłycej - czuję się jakbym miała pęknąć... nie mogłam dzisiaj usiąść.. :( beznadzieja i jak tu poród przyspieszać? :((

Gość owce
PROSZĘ O POMOC!!! Za rejestracje dostaniecie pluszowy brelok z owieczka i dlugopis http://mojaowieczka.pl/index.php?inv2=f96c0d c7cbc5c600b383344ccfb7a879/# /mojestadko wejdzcie w zakladke konkurs i sie zarejestrujcie Ponadto mozecie walczyc o maskotki i inne gadzety. Zaparszam!!

Gość anetkaks
może to głupio zabrzmi, ale ja nie miałam ani mniejszej ochoty na seks, ani mniejszych doznań, do samego końca. I tak przspieszyliśmy chyba o kilka dni przyjście naszej córci:) oczywiście poruszanie się ograniczone, ale mąz sprawił się na medal;)

Gość natalija nataszja
w pierwszej ciąży też tak mialam.... a teraz juz niestety zero ochoty :(

ja już zapomniałam co to sex? nawet gdybym chciała (a czasem oj chce mi się ) to nie mam z kim bo mąż za granicą :(

Gość mi tez sie nie chce
a jak sie juz zachce to przez te wszystkie bole szybko przechodzi ehhh a przed nami troche celibatu :(

Gość natalija nataszja
a jak juz to zrobilyscie tez czulyscie sie takie - rozruch*** ze nie mogłyście siedzieć?? :(

mnie też wszystko w środku boli i kłuje, więc nawet nie myslę o seksie. Nie potrafię wykrzesać z siebie ochoty w takim stanie. Pozostaje oral :)

Gość ciasto orzechowe
u mnie z seksem od samego początku było nie najlepiej, pierwszy trymestr mdłości, wymioty, zasłabnięcia drugi rozregulowanie snu na maksa, w nocy nie mogłam spać, ciągle się budziłam, wszystko mnie wkurzało i denerwowało a zwłaszcza narzeczony, teraz zaczynam trzeci i czuje się strasznie ociężała mimo że przytyłam tylko 6kg:/ Brzuch mi wadzi a samo przewracanie z boku na bok lub wstawanie z łóżka to koszmar:/ Przy samym seksie boli mnie przy wejściu mimo że jestem dobrze nawilżona i podniecona, później niby przechodzi ale ten dyskomfort z początku stosunku tak mnie zniechęca że później nie mogę skończyć zostaje miłość francuska :]

Gość likto
ojej..a my robilismy to nawet dzien przed porodem Ochota wielka.ruchy ograniczone,ale co tam.. No i zawsze zostaje 69:)

Gość do likto
lizaliście sobie odbyty? o fuj

Gość kooobra
no wlasnie A milosc francuska? my to uwielbiamy i mozemy robic na okraglo:) Wlozyc i wyjac zawsze sie zdazy..:)

Gość ciasto orzechowe
69 uwielbiam przynajmniej brzuch nie wadzi i nie czuje się jak kłoda.