Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18-latka

Hormony

Polecane posty

Gość 18-latka

Mam problem. Gdy miałam 17 lat i 6 miesięcy zaczełam brać hormony (dupchaston) brałam je pół roku. Gdy je odstawiłam przytyłam w dwa miechy 8 kg. To było straszne. Jestem teraz tak gruba że jak mam rece opuszczone to mam fałdki na plecach. Poza tym niezłe boczki. Miałam już rozstępy ale nie tyle. Błagam pomóżcie co mam zrobić by zrzucić te kilogramy. Ćwiczenia słabo działają. Odchudzam sie ale jest efekt jojo. Błagam.

Gość Gadatliwy prorok
to przestan sie odchudzac a zacznij rcjonalnie sie odzywiac i zyc mniej cukrow, czipsow, batonikow, lodow itp. a wiecej bialka i warzyw bez wariactwa, bez glodzneia sie, i daj sobie czas, nie da sie tego co sie zepsulo przez dlugi czas naprawic w tydzien. Po prostu daj sobie czas i postepuj racjonalnie to bedziesz szczupla i zdrowa. A hormony to nie zabawka. Szanuj swoj organizm.

Gość samba pa ti
musimy cię przekierować na zdrowie i urodę. :) tam cię zawodowo popilotują :) bo my tutaj wiemy tylko, że otyłość hormonalna, po- hormonalna, około- hormonalna i tak dalej - w każdym razie związana z hormonami, to jest najgorsze ustrojstwo, jakie moze byc. :( ale to cie nie pocieszy, wiec uderzaj do fachowcow z tamtego dzialu. :) tam jest multum specjalistek. a tutaj to zajrzyj, jak bys miala klopot z samopoczuciem... bedziemy cie wspierac w diecie :) milych cwiczen, czy czego tam... :) powodzenia :) trzymam kciuki ! 🖐️

Gość uigyiv
żadna dieta, jedz to samo, tylko ćwiczenia np 2x w tyg po 40min, lub 3x po 30min, albo chociaz 1x godzina, ale tak, żeby z ciebie parowało, jak najkrótsze przerwy, najlepiej wcale.