Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Ktos chce ze mna pogadac?

Polecane posty

Jestem do waszej dyspozycji- nie moge spac i taka mala konwersacja dobrze by mi zrobila. tylko prosze- jesli mnie nie lubisz i chcesz mi ublizac nie pisz. nie mam humoru na klotnie.

Gość kasiakasikasia
jak tam z Twoją pracą? działasz? ;)

hehe. tak tak dzialam, jasne :) jutro spotykam sie z moja nauczycielka ktora ma kontakty i powiedziala ze moze mi pomoc. hehe no to pokonwersujmy :)

Gość Gadatliwy prorok
no to jak z nauczycielka to bardzo dobra perspektywa tam nauczyciele sa szanowanymi obywatelami

Gość Gadatliwy prorok
mozesz byc dobrej mysli

up! moge gadac o wszystkim doslownie: ceramika, kultura, ksiazki, muzyka, filmy, relacje miedzyludzkie, zwierzeta, dzieci, sprzatanie, gotowanie, o mezczyznach, o kobietach..

Gość Gadatliwy prorok
to o ceramice :)

Jest nawet ktos kto bardzo lubi....chetnie pokonwersuje bo taka konwersacja z toba to przyjemnosc..:D

Gość Gadatliwy prorok
a dlaczego lubiszs stara porcelane?

Gość Gadatliwy prorok
a szkoda bo zawsze mnie to interesowalo co kobiety widza w starej porcelanie.

Wlasciwie to wpadlem sie pozegnac:)..szczerze cie polubilem a nie mam w realu nawet jednej osoby z ktora bym sie mogl..

Gość Gadatliwy prorok
wiem trudne pytanie, i moze lepiej nie pytac dlaczego, moze facecinie potrafia po prostu tego zrozumiec. Chociaz zdaje sie ze wiekszosc tworcow tej starej pieknej porcelany to byli faceci.

oh Locust :( no coz.. milo z twojej strony ze sie zegnasz.. zycze ci wszystkiego najlepszego , mam nadzieje ( i po cichu wierze ) ze wszystko sie z Toba ulozy :) trzymaj sie dzielnie!

hm.. kobiety maja bardziej artystyczna dusze.. ale paradoksalnie najwiecej artstow to mezczyzni.. dziwne, prawda?

Gość Gadatliwy prorok
cos w tym jest, mozliwe ze to cos w rodzaju dostrzegania piekna ktore jakis artysta potrafil przelac w przedmiot.

Gość Gadatliwy prorok
watpie, t jest raczej kwestia indywidualna jest jeszcze kwestia sposobu zycia, czyli stanu organizmu, u chicnczykow i japonczykow mzna poczytac o tym od czego zalezy wola, upor, oczywiscie jedni rodza sie z wieksza inni z mniejsza, ale tez zalezy to od sposobu zycia

hm... niby tak ale testosteron robi swoje :P ja zawsze lubilam typowo meskie podejscie do spraw zawodowych - zadnych emocjonalinych wiezow, myslenie nieskomplikowane i schematyczne. tacy ludzie dalej zachodza niz ci ktorzy sie przejmuja wszystkim i wszystkimi.

Gość Gadatliwy prorok
po trupach do celu? to jeszcze malo widzialaas, kobiety potarfia miec wiecej testosteronu niz faceci, nie wiem moze cos lykaja ;)

Gość ciekawski___
jak czesto robisz sobie dobrze? i w jaki sposob to robisz? paluszkami czy moze jakimis zabawkami?