Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gąk

Jestem brzydki

Polecane posty

Gość gąk

Jestem szczuply, wysoki, mam duze niebieskie oczy, blada cere, jestem szatynem, tradziku nie mam (czasem cos wyskoczy). Ze wzgledu na to, ze po opaleniu sie schodzi mi skora, smaruje sie samoopalaczem do jasnej cery. Moim podstawowym elementem ubioru sa dluzsze koszule, preferuje biale, bez kieszeni z przodu. Tutaj zaczyna sie moj problem... Wczoraj ojciec powiedzial mi zebym nie uzywal samoopalacza bo wygladam jak idiota. Nikt w moim otoczeniu wczesniej mi tego nie powiedzial, koledzy sie mnie na ulicy nie wstydza... Niby wszystko ok ale ta mysl nie daje mi spokoju, dziewczyny nie mam dziewczyny. Moze rzeczywiscie jestem takim pasztetem ? A moze zmienic cos w ubiorze ?

Gość nefretka///////////
daj link ze zdjęciem to Ci powiem co masz zmienić

Gość gąk
Zdjecia nie dam, dlatego dalem opis, masz mniejwiecej zarys mnie. To nie prowokacja, co z tego ze uzywam samoopalacza ? :P Naturalnie sie nie opale a bladosc mi raczej nie pasuje.

Gość tako tako
moze i jestes pasztetem, my tego wszakże nie wiemy:o co do samoopalacza to pewnie jeden stwierdzi ze efekt jest idiotyczny a inny ze jest ok.. a ze "koledzy sie ciebie nie wstydza" to nie jest argument na nic bo sam pewnie tez masz kolegow ktorych uwazasz za malo atrakcyjnych, z tradzikiem itp i nie przeszkadza ci to w kolegowaniu;)

Gość gąk
Z kolegami chodzilo mi o to, ze ostatnio we 3 sie spotykamy pewnymi dziewczynami, wiec chyba logiczne ze nie wezmiemy pryszczatego grubaska ? BTW. Jedna sie do mnie kleic zaczela, niby dobrze, ale z drugiej strony ojciec robi ze mnie worek kompleksow...

Gość nefretka///////////
opis to nie wszystko no nic szkoda mogłabym doradzić.. na pewno raczej zmień strój poradź się kogoś co zna się na stylizacji może warto zmienić coś z wyglądem polecam z samoopalacza zrezygnować moim zdaniem nie wygląda to zachęcająco

Gość gąk
Co do bladosci, jak lazilem blady to mi mowiono "opal sie", "dlaczego sie nie opalisz ?" No i co ja mam zrobic ? Na fioletowo sie pomalowac ?

gąk, tak, lepiej mieć pomarańczową twarz, jak marchewka :O ja bym na twoim miejscu szukała amatorki bladych :P

Gość nefretka///////////
weź samoopalacza trzema umieć używać, nie daje się go tylko na twarz a reszta ciała co blada....?! Nie to ja radzę na początek odwiedzić kosmetyczkę i sklepy z ubraniami

Gość gąk
Dlaczego mam zmienic stroj ? Na swetry/bluzy jestem zbyt wysoki, wygladam w nich jak idiota, pseudo "skejcenie" tez odpada. Poza tym ubiera mnie ktos kto sie na tym zna :P

Gość nefretka///////////
właśnie też radzę szukać amatorki jasnej karnacji. A jak chcesz poprawić swój wygląd to tak jak już Ci pisałam.

Gość gąk
Po co do kosmetyczki mam isc ? Juz raz bylem, stwierdzila ze z twarza jest wszystko ok, oczyscila mi tylko pory na nosie.

Gość gąk
Czyli mam szukac amatorki bladych... Juz raz sie poswiecilem, lazilem rok blady i takiej nie znalazlem, zadna nawet na mnie nie spojrzala :P

Gość nefretka///////////
ile masz lat? bo wydaje mi się, że stylisty co się na tym zna to raczej nie masz jak piszesz takie głupoty że jesteś wysoki to nie możesz ubrać np sweterka. A co do tego samoopalacza to weź ..

Gość to moze charakterek cos nie ba
rdzo

Gość gąk
Dobrze wiedziec. Probujesz cos z tym zrobisz ? Jestes z kims ?

Gość nefretka///////////
no to chcesz, żeby ci ktoś doradził a potem stwierdzasz, ze nie musisz iść do kosmetyczki, że ubrania masz oki.......

Gość nefretka///////////
masz tutaj już wielbicielkę ;) Hinatkę... ;)

Gość gąk
Swetrow nie lubie, dlatego nie nosze. I po moim samoopalaczu nie jestem pomaranczowy, dziwne. Ehh... Kiedys bladosc byla jedna z cech szlachty, dlaczego sie wtedy nie urodzilem ?

Gość
ten dialog mnie rozwalił : " Jarek.84 (jarek_84@notowany.pl) też jestem brzydki i nie robię z tego halo gąk Dobrze wiedziec. Probujesz cos z tym zrobisz ? Jestes z kims ? " :D:D:D 🖐️

Gość gąk
U kosmetyczki bylem tydzien temu, zabulilem niezle za to zeby mi zamazala korektorem wory pod oczami i wyczyscila pory na nosie... Nie twierdze ze ubrania mam ok, napisalem tylko ze wygladam jak idiota w swetrach/bluzach.

ja nadal cenię tą cechę :classic_cool: wielbicielka to za dużo powiedziane :P przerwa, yes :D

Gość nefretka///////////
haha no co racja to racja i wiadomo po co ten temat ale dialog brawo! :)

Gość gąk
No co ? :P To moze byc niezle haslo promujace to forum. Desperaci udzielajacy sie o 1.

Gość chirurg- amator
moge ci pomoc