Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co tu zaradzić

Być z przytojniakiem to przekleństwo

Polecane posty

Gość i co tu zaradzić

Jak tu żyć z przystojnym facetem, kiedy laski na ulicy pożerają go wzrokiem? Czy przystojny facet dla kobiety to faktycznie przekleństwo? Kobiety przystojnych facetow - jak sobie z tym radzicie?

Gość nie radzimy sobie

Gość ciekawski___
podobnie jak z atrakcyjna dziewczyna, strasznie by mnie wkurwialo jak by ogladali sie za nia napalency na ulicy. Po zatym to jest pokusa dla innych dlatego ja bede mial malo atrakcyjna dziewczyne :classic_cool:

Gość i co tu zaradzić
ja pytam poważnie!

Gość ciekawski___
wylej mu kwas na gębe, to powinno rozwiazac problem :classic_cool:

Gość i co tu zaradzić
bardzo śmieszne.... Pytam kobiet jak sobie z tym radzą. Ja po prostu zaczynam się robić cholernie zazdrosna. Ten jego wygląd pozwala mu na szybkie zawieranie znajomości z kobietami.

Gość ja sie meczylam strasznie
a on zaczal korzystac z urody, wiec bedziesz przezywac katusze ,nie ma nic za darmo albo rybka albo akwarium

ahhhhhhhh.. ja myslalam ze to ty jestes facetem :P sorry. hmm.... przykro mi to slyszec ale to chyba wszystko zalezy od faceta i jego milosci. jesli naprawde cie kocha to te inne beda tylko banda idiotek ktore maja kisiel w stringach jak o nim mysla. jak facet jest chamem to bedzie to wykorzystywal.

Gość off eerma
przypuszczam że brzydki da się poderwał dość łatwo więc zmienić na brzydkiego - mały problem. wtedy będziesz miała raj, nie będą się inne za nim oglądały.

Gość i co tu zaradzić
no właśnie...doskonale zdaje sobie sprawę ze swojej atrakcyjności i wie że może szybko zawrócić dziewczynie w głowie. W sumie to on ma tez nie ma lekko ponieważ sama jestem dość atrakcyjna i widzi jak patrzą na mnie inni...ale co z tego

Gość meczylam sie przez 20 lat
umieralam z zazdrosci, az w koncu cos we mnie peklo i teraz mam to gdzies, no i oczywiscie, co bylo do przewidzenia - on jak pies przy nodze i nawet nie spojrzy na inna, zrozumial, ze jestem tylko ja, niestety za pozno, bo ja to mam juz w dupie i tylko mnie wkurwia ta jego spozniona wiernosc i milosc...

Gość i co tu zaradzić
zdradzał Cię?

Gość ciekawski___
facet zawsze zdradza kobiete tylko nie zawsze wychodzi to na swiatlo dzienne. Prawda jest taka ze wy nam sie szybko nudzicie. Ile mozna piescic ta sama dziurke?? To tak jak jazda samochodem... po pewnym czasie trzeba zmienic samochod :classic_cool:

nie, zeby przestal sie podobac, jest przystojniejszy jako 40 latek, niz 20 lat temu, ale ja juz go nie chce, skasowalam go w swojej pamieci, nawet mi go zal, kiedy parze, jaki jest smutny i jak zaluje, ale do mnie nie ma powrotu i on to wie...

ciekawski- ty chyba czesto sobie zmieniasz dziewczyny skoro jestes tu na kafe zamiast uprawiac dziki seks z 3 blondynkami o obfitych biustach i seksownych tylkach na tyle najnowszego ferrari?

jesli chodzi o to, czy wkladal fiuta w jakas dziure, to pewnie nie...

Gość ciekawski___
depeche, a co? chcesz sie dolaczyc? ty mala bezboznico? :classic_cool:

Gość i co tu zaradzić
mnie nie chodzi o zdradę...to żadna reguła. Zdradzić i brzydki może. Może ale nie musi. Co do zdrady - sama nie jestem pewna siebie. Wiem, że i mi może palma odbić.

Gość i co tu zaradzić
kobiety wiec jak to jest u Was?

Zależy jaki ten przystojniak jest w środku. Moze jest taki ze skoro moze miec każda bo jest przystojny to nie interesują go każde. Ładne kobiety które moga miec kazdego tez przeciez nie są zainteresowane każdym i nie są z każdym. Zależy od tego co ma w środku i jakim jest człowiekiem. Ale moze sama nie wierze tez w to co mówie :d W Polsce jest bardzo bardzo bardzo mało przystojnych meżczyzn. I jesli sie juz taki zjawi to ma raczej wygurowane ego (bo moze miec każda i jest księzniczka wiec "pokłony prosze").

Gość i co tu zaradzić
wiewióra, a co trzeba zmienic? O takie rady właśnie proszę. Fakt On ma mocno wygórowane ego, ale nie ukrywam, że i ja takie mam. Zawsze wybierałam sobie przystojnych facetów bo tacy mi wpadają w oko. Potem przychodzi czas na zastanowienie i zadawanie pytań czy to oby na pewno dobry wybór. Zaczynam się bać, że go stracę

rzeczywiście, wielka kara was spotkała za bycie z przystojnym facetem. Naprawdę wam współczuję. Musicie się z pewnością bardzo męczyć. Poza tym strasznie prymitywny poziom tej rozmowy - dziurki, fiuty... ale plebs. Po co przystojny facet z takimi idiotkami się zadaje? rada: rzuć go, znajdz sobie jakiegoś brzydkiego. Potem będziesz dodawała tematy w stylu \'dlaczego mój narzeczony jest taki brzydki?\'.

"i co tu zaradzić wiewióra, a co trzeba zmienic? O takie rady właśnie proszę. Fakt On ma mocno wygórowane ego, ale nie ukrywam, że i ja takie mam. Zawsze wybierałam sobie przystojnych facetów bo tacy mi wpadają w oko. Potem przychodzi czas na zastanowienie i zadawanie pytań czy to oby na pewno dobry wybór. Zaczynam się bać, że go stracę" przeczytaj siebie jeszcze raz i pomysl. ŻAL! pusta idiotka kolejna. Bidulka, że masz przystojnego. Współczuje mu.

Gość birgittt
Chyba jesteś mało pewna siebie i masz niską wartość. Ja uwielbiam być z przystojnym facetem, wiem że chce tylko mnie i nie boje się konkurencji. Jestem w dodatku sporo starsza od niego. Lubię byc z łakomym kąskiem dla innych kobiet - kreci mnie to, nie jestem zazdrosma