Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co tu zaradzić

Być z przytojniakiem to przekleństwo

Polecane posty

do Mało_stanowczy Mówi sie "kot przy jednej dziurze to by z głodu zdechł" Odpowiedz: "a czy to tylko jeden kot jest przy tej dziurze? ;)"

Gość myślę że przesadzasz
miłość każe Ci widzieć wszystko w różowych barwach. moja koleżanka była z chłopakiem, który był paskudnym paszczurem i żadna by go nawet kijem nie tknęła, dziewczyny na niego patrzyły bo wyglądał jak dziwoląg. Tymczasem moje koleżanka, zakochana w nim na zabój uważała, że on jest super przystojny i dziewczyny pożerają go wzrokiem. Myślę że w twoim przypadku jest identycznie, a dziewczyny patrzą bo takiego paszczura nigdy nie widziały.

do ----> i co tu zaradzić Własnie trzeba zmienic ten lęk. To co napisałac. Boisz sie ze go stracisz. Muszisz troche z tym przystopowac. Zazdrość brać na zarty. Panny kręcące sie koło niego brać na żarty. Przystojniak tez musi poczuc ze cos moze stracic :) Coś fajnego dla kogos niefajnego ;)

Gość to okrutne.
noo to naprawde straszne , że twój facet jest ``przystojny``. Przystojny w cudzysłowiu bo dla niektorych takie paszczury są przystojne, kwiestia gustu. LITOŚĆI !!

Za moim też się niestety dziewczyny oglądają. Gorsze jest chyba jednak to, że niektóre, mimo, że wiedzą, że jest zajęty to po prostu chcę go poderwać ;/ Chyba jeszcze nie wyzbyłam się chorobliwej zazdrości ale ciągle nad tym pracuje. W końcu on wybrał właśnie mnie i traktuje mnie jak Księżniczkę :)

Gość i co tu zaradzić
nie pozostaje wiec nic innego jak po prostu sie do tego przyzwyczaic :)